Logo-TomDixon-CAR01

Tom Dixon design verlichting

Tom Dixon is een bijzonder stijlvol design merk opgericht in 2002. Het Britste designmerk staat voor innovatie en het laten ‘herleven’ van het Britse erfgoed en laat zich dan ook inspireren door de geschiedenis van het land. Top designer Tom Dixon ontwerpt buitengewone en elegante objecten voor dagelijks gebruik, en heeft diverse ruimtes over de hele wereld ingericht.

Het designmerk kent haar bekendheid vooral door de bijzonder gedurfde lampencollectie.  Een Tom Dixon lamp heeft een luxe en duurzame uitstraling, door het gebruik van koper, goud, zilver en messing. Deze materialen geven een luxueuze accent en een warme sfeervolle ‘touch’ aan het interieur. In de elegante collectie vindt u tevens matte zwarte objecten, die een prachtig lichteffect geven door onder andere de koperen en gouden binnenzijde van de lamp, zoals Tom Dixon Beat. De collectie lampen van het design merk Tom Dixon is ontworpen in Londen en bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. De opvallende verlichting laat ieder interieur stralen!

Bijzondere ontwerpen

In 2012 ontwierp designer Tom Dixon een unieke collectie met cadeaus en woonaccessoires, geheel in de Britse stijl van de het bijzondere merk. Naast de bijzondere design verlichting vindt u in de collectie onder andere prachtige theelichthouders, vazen, schalen en overige tafelaccessoires. Zoals de Tom Dixon Hex Bowl, met de hand gemaakt van massief koper met elegante accenten, wat zorgt voor een mooi contrast.

Tom Dixon wereldwijd

Het hoofdkantoor van het design merk Tom Dixon is te vinden in het altijd bruisende London. Ook vindt u hier een grote fysieke shop met de volledige uitgebreide collectie van het design merk. Tom Dixon heeft al verscheidene ruimtes in mogen richten met stijlvolle meubels, lampen en accessoires. U vindt de ontwerpen van het topmerk terug in onder andere hotels, restaurants en barretjes over de hele wereld. Zo heeft Tom Dixon in 2014 bijgedragen aan het inrichten van het Harrods Cafe, dat zich bevindt in ’s werelds meeste bekende gelijknamige warenhuis. Het café is een verlengde van de prachtige Tom Dixon collectie die tevens in het warenhuis verkrijgbaar is. Naast de projecten in Londen vindt u het design merk ook terug in onder andere New York, Miami, Hong Kong, Parijs en Tokio. Laat u inspireren door de prachtige collectie van het Tom Dixon design bij CILO.

Kiest u voor Tom Dixon?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.