Logo-Deltalight-CAR01

Delta Light verlichting en lampen

Het design verlichtingsmerk Delta Light is uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Met haar vernieuwende verlichtingsconcepten staat Delta Light wereldwijd bekend om haar subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design. Delta Light streeft continue naar perfectie en innovatie. Dit is de basis van het succes en het zijn de kernwaarden van de lampen. CILO heeft een uitgebreide collectie Delta Light lampen.

Historie

Delta Light, opgericht in 1987 door designer Paul Ameloot, vertaalt trends naar minimalistische vormen die tijdloos en rustgevend zijn. Het designverlichtingsmerk is vertegenwoordigd in ruim 65 landen. De Delta Light collectie is een lust voor het oog en een aanwinst in ieder hoogwaardig interieur. In 2014 heeft Delta Light een award gewonnen voor de Tweeter lampen familie; de Designplus Award – Best of 2014. Ook hebben ze al meerdere jaren de Good Design Award voor verschillende lampen gewonnen.

Licht design

Subtiele sfeerverlichting voor in de tuin of een indrukwekkend designobject in huis. Met de verlichtingsarmaturen van Delta Light kunt u letterlijk alle kanten op. Van eigentijds tot eigenzinnig, van functioneel tot sfeervol, maar altijd met dat klein beetje extra design. De modulaire collectie biedt u ruimte om uw eigen vormgever te zijn. U heeft meer dan drieduizend opties. Bij CILO vindt u onder andere de hanglampen, wandlampen, spotjes van Delta Light.

Delta Light verlichtingscollectie

De trends van de toekomst, zowel op het gebied van design als materiaalgebruik, en vernieuwing staan hoog in het vaandel. Delta Light vertaalt de huidige trends naar minimalistische vormen. Tijdloos en rustgevend. Laat u verrassen en inspireren door de veelzijdigheid van de lichtarmaturen van Delta Light.

Kiest u voor Delta Light?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

виды косметикибиолалобановский александр биографияad networks for bloggersla volga fleuvekopet dag mountains