Slide Dutch originals-header Dutch Originals

Dutch Originals

Gispen was één van de meest succesvolle Nederlandse industrieel ontwerpers. De ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud in combinatie met een hoog zitcomfort. Na de succesvolle herintroductie van de Gispen Classics door de gebroeders van der Stroom, zijn er meerdere ontwerpen uit de tijd van het Nederlandse modernisme opnieuw in productie genomen. Al deze ontwerpen zijn net als Gispen de Dutch Originals genoemd; designklassieker waar opnieuw leven in wordt geblazen.

Collectie

Het begon met de reproductie van de stalen buismeubelen van Gispen. Dit meubilair was erg succesvol na de Tweede wereldoorlog, en nu hebben de klassieke meubels een terugkeer gemaakt. Nog steeds met de hand gemaakt, maar met de kennis en kunde van nu. Daarnaast hebben ontwerpers zoals Wim Rietveld en Jan des Bouvrie speciale ontwerpen gemaakt voor Dutch Originals. Deze zijn gebaseerd op de stalen buisconstructies van Gispen. Bij de collectie staan functionaliteit, elegantie en zitcomfort centraal.

Kiest u voor Dutch Originals?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

скачать последнюю версию одноклассники на андроидалександр лобановский класснабор косметики для профессионального макияжабраслет купить интернет магазинsochi skiingmoskova