Logo-Montis-PP01

Montis, design meubels

Bij Montis staat vanaf het begin af aan modern design en meubels met een superieur zitcomfort centraal. De specialiteit van het topmerk is de leren bekleding van hoge kwaliteit en het gebruik van uitgesproken kleuren. Montis vindt eigen ideeÎn en technieken erg belangrijk en veel producten worden gekenmerkt door een eigenzinnige vormgeving. Met de design banken als Montis Axel, en Montis Domino, bepaalt niemand minder dan u zelf, welke opstelling u creÎert. Van een luxe vormgegeven tweezitsbank, driezitsbank of 4-zitsbank tot ultieme hoekbank, bijpassende fauteuil of chaise longue. Eerlijkheid, toegewijd en oog voor detail staan hoog in het vaandel en kenmerken de collectie. De meubels worden perfect afgewerkt doordat het design merk ze op ambachtelijke wijze stoffeert. Een Montis bank of hoekbank maakt het mogelijk om te zitten zoals u zelf wilt. Door de vele mogelijkheden en verschillende losse elementen, kunt u samen met onze interieurdesigners uw unieke persoonlijke design bank van Montis samenstellen.

Bijzondere designklassiekers

Comfort staat hoog in het vaandel bij de Montis meubelen, maar het oog wil ook wat. Het topmerk heeft een aantal bijzondere design klassiekers in de collectie. Met een Montis fauteuil haalt u een uniek exemplaar in huis. De fauteuils hebben ieder een eigen en herkenbaar design. Er zijn diverse mogelijkheden om iedere fauteuil volledig naar uw eigen wens uit te voeren.

De Montis stoelen zijn leverbaar in diverse hoogwaardige stoffen en leersoorten. Daarnaast is het mogelijk om materiaal en kleur van het onderstel perfect op de rest van de fauteuil of eetkamerstoel te laten aansluiten. Onze interieur designers voorzien u graag van persoonlijk advies voor het samenstellen van uw ideale Montis meubel!

Historie

Montis werd in 1974 in Dongen opgericht door de gebroeders Van den Berg. De locatie is toentertijd niet zomaar gekozen: in een straal rondom het inmiddels internationaal bekende ëzwarte gebouwí zaten belangrijke leerlooierijen en leervakkennis gevestigd. Al sinds de oprichting onderscheidde het vooruitstrevende Montis zich door een geheel nieuwe productiemethode toe te passen, waarbij de romp van de designstoel een ëjas kreeg aangemetení. Deze methode wordt tot op de dag van vandaag toegepast. Een andere nieuwe techniek vindt u terug in de onzichtbare relaxfunctie van de mooie fauteuil Montis Marvin.

Montis bij CILO

Bij CILO vindt u een compleet ingerichte Montis design studio. Hier beleeft u de sfeer en het comfort van onder andere de banken, fauteuils en eetkamerstoelen van het design merk. Bij Montis kunt u terecht voor complete interieurinrichtingen. Montis blijft continu verder zoeken naar nieuwe materialen en technieken om te blijven voldoen aan de hoogste en modernste kwaliteitseisen en nieuwe hedendaagse behoeften. Onze interieur designers adviseren u graag over de mogelijkheden van Montis meubelen bij u thuis, aansluitend op uw persoonlijke woonwensen. Kom proef zitten in de comfortabele en unieke design meubels van Montis, u bent van harte welkom!

DESIGNERS

Montis werkt samen met toonaangevende, externe designers, zoals Bert Jan Pot. Deze deskundige designer staat vooral bekend om het innovatieve en comfortabele design. Gijs Papavoine is ontwerper van onder andere bank Axel en Montis fauteuil Felix. De topdesigner staat bekend om zijn vernieuwende vormgeving en bezorgde Montis daarmee een exclusieve plaats in de markt, die het merk momenteel heeft. Daarnaast werkt Montis ook samen met interieur ontwerpers Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer.

DICK SPIERENBERG
DICK SPIERENBERG DUTCH DESIGN
BERTJAN POT
BERTJAN POT DUTCH DESIGN
GIJS PAPAVOINE
GIJS PAPAVOINE DUTCH DESIGN
KAREL BOONZAAIJER
KAREL BOONZAAIJER DUTCH DESIGN