Logo-odesi-CAR01

Odesi: design pur sang

Odesi staat voor design pur sang. Talentvolle ontwerpers en designers uit Nederland krijgen de kans om hun ideeën op interieurgebied te realiseren. Het Nederlandse merk wordt gekenmerkt door de eenvoudige, pure en tijdloze collectie met een uniek karakter. Odesi werkt met echte materialen, zo kunt u gedurende een lange tijd van uw meubel genieten. Deze duurzame materialen kunnen zeker tegen een stootje en zijn gemakkelijk te onderhouden, dat maakt de Odesi meubels functioneel en praktisch voor elk interieur. Standaard afmetingen zijn op voorraad leverbaar, zo geniet u direct van uw nieuwe meubels! Bij CILO vindt u een selectie van de unieke meubels van het Nederlandse design merk, uiteraard van hoogstaande kwaliteit.

Creatieve designers

In de collectie van Odesi vindt u diverse meubels die zijn ontworpen door een groep Nederlandse ontwerpers en designers. Deze jonge en creatieve geesten hebben ieder hun eigen herkenbare en duidelijke stijl. Naast Remy Meijers maakt ook Kees Marcelis deel uit van de toonaangevende ontwerpers en designers binnen Odesi. De designers ontwerpen eettafels, salontafels en eetkamerbanken met aandacht voor materialen,  afwerking en constructie. De unieke uitstraling en natuurlijke finesse maken de design meubels van Odesi geschikt voor elk interieur!

Massief houten meubelen

Naast de eigen showroom in Den Haag, kunt u het prachtige ontwerp van Odesi exclusief voelen en proeven bij CILO! In een oogstrelende ambiance vindt u een selectie van het Dutch Design. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe Odesi meubel. Zo is er voor elk interieur en elke woonruimte een geschikt meubel. Bewonder de puurheid en simplicity van Odesi exclusief bij CILO!

Odesi design bij CILO!

 Neem contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.