Pastoe-logo

Pastoe kasten & wandkasten

Pastoe kenmerkt zich door de pure eenvoud, hoogwaardige kwaliteit, innovatie en functionaliteit. Design kasten en stoelen met een uitgesproken moderne vormgeving met geometrische basisvormen en minimalistische details.

Pastoe kent inmiddels een bestaan van meer dan 100 jaar, opgericht in Utrecht, en is uniek dankzij de aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. Het design merk streeft naar innovatie door het ontwerpen van een bijzondere collectie kasten en stoelen, met oog voor flexibiliteit en gebruiksgemak. Vooral de moderne en tegelijkertijd speelse kasten collectie is kenmerkend voor Pastoe.

Innovatief design van Pastoe

Pastoe kent al een geschiedenis van 100 jaar en nog steeds investeert het merk van de design kasten in vernieuwing en ontwerp. ‘Esthetisch duurzaam’ en ‘kwalitatief hoogstaand’ zijn begrippen waaraan het Utrechtse bedrijf veel tijd besteed. De collectie bestaat uit strakke en moderne ontwerpen in rustige kleuren, ontworpen vanuit functionaliteit en duurzaamheid.

& gerenommeerde designers

Pastoe werkt samen met een team bestaande uit zestig mensen, met liefde, zorg en vakmanschap creëren zij een succesvolle collectie. Onder meer Maarten van Severen, Karel Boonzaaijer en Aldo van den Nieuwelaar hebben zich verbonden aan het merk. Daarnaast richt Pastoe zich op talent uit Japan, het land dat bekend staat om haar minimalistische inslag. Ontwerper Shigeru Uchida is al jarenlang één van de belangrijkste ontwerpers. Bovendien beschikt Pastoe over een eigen ontwerpafdeling, waarmee het design merk streeft naar een vooraanstaande positie in de internationale markt van design meubelen. Doordat Pastoe de kennis van architecten en kunstenaars betrekt bij het ontwerpen van de design meubels, worden er keer op keer bijzondere objecten gecreëerd.

Joost Selection

Pastoe introduceerde de Pastoe Joost Selection, een selectie kasten die zijn samengesteld door de creatief directeur van het design merk. Deze favoriete samenstellingen zijn een variatie op de bestaande modellen van Pastoe, waarbij de afmetingen, kleuren en afwerkingen al zijn bepaald. Elk jaar brengt het design merk een nieuwe model uit binnen de Joost Selectie.

Kiest u voor Pastoe?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.