FSM logo

FSM fauteuils en relaxfauteuils

Frank Sitzmöbel, oftewel FSM, is een al decennialang bekende en befaamde fabrikant van beklede zitmeubelen. FSM ontwikkelt hoogwaardige fauteuils die wereldwijd verkocht worden. Tijdens het ontwerp- en productieproces staat een zo perfect en langdurig mogelijk zitcomfort voorop. FSM hecht veel waarde aan kwaliteit, comfort en ontspanning.

Filosofie

FSM richt zich op de lange termijn: meubelen die niet alleen mooi zijn maar ook lang meegaan en ultiem zitcomfort en ontspanning bieden. Innovatie is hierbij ook een belangrijke factor; continue blijven leren en veranderen. FSM onderscheidt zich door aanvullende, nuttige functies die het comfort en design van de fauteuils verhogen. De functies zijn niet altijd direct zichtbaar, maar bezorgen u wel het ultieme gevoel van ontspanning.

Samenwerking

FSM is een onderdeel van designlabel de Sede. FSM kan daarom gebruik maken van de productievestiging van de Sede in Zwitserland. Een productievestiging die tot over de landsgrenzen bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijke productie. Een FSM zitmeubel staat dan ook voor kwaliteit, bestendigheid en een lange levensduur.

Kiest u voor FSM?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.