Logo-Piure-CAR01

Piure kasten

Piure design meubelen zijn puur en flexibel en kunnen op talrijke manieren worden gecombineerd en toegepast. Of u nu in een appartement woont, een pied-à-terre of in een villa: met de Piure kasten, wandopstellingen, side- en lowboards kunt u letterlijk alle kanten op. U kunt de wandkasten, kasten en dressoirs naar uw wens samen stellen. Zo bent u verzekerd van een kast die perfect in uw woonruimte past.

Design meubelen

De Piure design meubelen zijn simpel, subtiel en verfijnd. De Piure meubelen zijn elegant en ondanks de grote afmetingen onopvallend aanwezig in uw woonruimte. Piure biedt u de keuze uit diverse materialen, kleuren en afmetingen. De Piure design meubelen zijn hierdoor volledig naar eigen smaak, stijl en persoonlijkheid samen te stellen. Daarnaast zijn er diverse modulaire elementen die u kunt combineren om uw eigen meubel samen te stellen.

Duurzaam design

Piure hecht veel waarde aan de levensduur en kwaliteit van haar meubelen. Alle design meubelen van Piure worden in Duitsland geproduceerd en gecontroleerd. Hierdoor bent u gegarandeerd van pure, eerlijke en duurzame kwaliteitsmeubelen. De Piure kasten, wandopstellingen, side- en lowboards vindt u op showroom bij CILO. Onze interieurspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van Piure in uw huidige interieur. Samen met u maken zij een 3D tekening van een model in de gewenste opstelling in de kleuren en materialen die passen bij uw eigen wensen.

Kiest u voor Piure?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.