logo-schramm-voor-web

SCHRAMM: Ambachtelijk slaapcomfort van de hoogste kwaliteit

SCHRAMM staat vandaag de dag al drie generaties lang voor subliem slaapcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Het Duitse SCHRAMM specialiseert zich sinds 1923 in innovatief en superieur slaapcomfort dat de kwaliteit van de nachtrust bevordert.

Ieder bed, matras of topmatras van SCHRAMM wordt met de hand vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke materialen als katoen, hout, kameelhaar, kasjmier, latex, leder, linnen, schaapsscheerwol en zijde en met uiterste ambachtelijke precisie afgewerkt. Al jaren geldt SCHRAMM in Duitsland, en inmiddels ook ver buiten de landsgrenzen, als toonaangevend luxemerk. De beddenfabrikant is meermaals bekroond met gerenommeerde designprijzen als de German Design Award.

Hoogwaardige, duurzame materialen

Duurzaamheid en het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke materialen staan hoog in het vaandel bij SCHRAMM. Het is dan ook onder andere om deze reden dat de bedsystemen en matrassen volledig worden gefabriceerd vanuit de hoofdvestiging in Winnweiler (DE). Zo worden de transportkosten en ecologische voetafdruk zoveel als mogelijk te beperken. Daarnaast worden alle opvulmaterialen die bij fabricatie van een SCHRAMM product overblijven, geretourneerd aan de leverancier om deze te recyclen en op een later moment alsnog te gebruiken.

Gepatenteerde schouderondersteuning van SCHRAMM

Met het gepatenteerde systeem voor schouderondersteuning voorziet SCHRAMM in de behoefte volledig ontspannen van de nachtrust te kunnen genieten. De veerkrachtige zone in het schoudergebied van de matras biedt optimale ondersteuning wanneer op de zij wordt geslapen: dit gedeelte van het matras is flexibel zodat de schouder gemakkelijk maar niet te ver wegzakt in het matras. Tevens zijn in dit gebied van het matras de naden in de lengterichting weggelaten zodat van een nog optimaler ligcomfort wordt genoten.

Kiest u voor SCHRAMM?

Onze SCHRAMM experts ondersteunen u graag in de zoektocht naar het perfecte bed en een matras die naadloos aansluit op onder andere het postuur, het slaapcomfort en de voorkeurshouding. Bezoek CILO en laat u deskundig adviseren over een SCHRAMM slaapsysteem op maat.