artimide-logo

Artemide design verlichting

Artemide is één van de meest toonaangevende verlichtingsmerken, samen met Foscarini, en leider op het gebied van luxueuze verlichting en op gebied van professionele verlichting in gebouwen. Artemide is synoniem voor design, innovatie en ‘made in Italy’. De lampen van Artemide worden internationaal gezien als Design Icons van modern design, en worden in diverse musea en exposities tentoongesteld.

Geschiedenis

Artemide is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi. Inmiddels heeft Artemide internationale bekendheid en faam verworven door de toonaangevende designs. Vele ontwerpen zijn uitgegroeid tot ware designklassiekers. Daarnaast zijn diverse ontwerpen van Artemide bekroond met prestigieuze awards uit de design- en verlichtingssector.

Innovatie van Artemide

De missie van Artemide is om iets te creëren dat de wens van de consument bevredigt. Innovatie speelt een grote rol bij Artemide; innoveren om te verbeteren. Het merk is continue op zoek naar verbeteringen voor het product en het ontwerp. Artemide heeft veel ervaring met LED-verlichting en biedt ook vele opties voor LED-verlichting buiten.

Kiest u voor Artemide?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.