Logo-Flexform-CAR01

Flexform design meubels

Flexform is een Italiaans designmerk met een prachtige collectie eigentijdse meubelen en staat voor design pur sang: oprechte design meubelen gemaakt met passie en liefde voor het vak. En dat is te zien èn te voelen: Flexform meubelen strelen al uw zintuigen en geven uw interieur een elegante en luxueuze uitstraling.

Het design merk gebruikt voor haar meubelen naast alleen de beste materialen ook veel unieke materialen, waaronder tuigleder en natuursteen. Materialen die de meubelen van Flexform zo uniek en eigentijds maken. De design collectie bestaat onder meer uit zitbanken, fauteuils, salontafels, dressoirs en bijzettafels. De meubelen zijn deels aan te passen aan uw eigen smaak. Onze interieurspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden van Flexform

Historie

Flexform design meubelen werden in de jaren ’70 geïntroduceerd op de design markt. Net op het moment dat het innovatieve en culturele tijdperk van ‘Italiaans design’ aanbrak. Flexform introduceerde pure Italiaanse designmeubelen gecreëerd door grote namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonetto. Inmiddels is het een familiebedrijf met enorme creatieve talenten. Flexform meubelen zijn constant in ontwikkeling en bieden u alle comfort die u nodig heeft in een prachtig en eigentijds Italiaans designjasje op maat.

Flexform & designers

Flexform werkt intensief samen met ontwerper Antonio Citterio, waaruit een collectie fauteuils en accessoires uit is ontstaan. Antonio Citterio is ook verantwoordelijk voor de uitgebreide collectie banken bestaande uit modulaire elementen. Door deze elementen bieden de banken oplossingen voor vele woonruimtes. Pas de opstelling en samenstelling aan uw woonwensen en woonruimte aan.

 

Kiest u voor Flexform?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

DESIGNERS

ANTONIO CITTERIO
ANTONIO CITTERIO ITALIAANS DESIGN