Giorgetti-logo

Giorgetti meubelen

Giorgetti is een Italiaans design merk met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van meubels. Giorgetti onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit en constante innovatie. Een Giorgetti meubel is een meubel met persoonlijkheid; elegant, uniek en met passie voor detail gemaakt. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Italië door vakkundig en ervaren handwerkslieden. De Giorgetti meubelen zijn functioneel en zeer duurzaam. Van uw bank, fauteuil en sofa heeft u jarenlang zitplezier.

Traditionele meubelmakers

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Giorgetti. Ze hebben een rijke historie en een groot erfgoed wat betreft meubelmakerij en houtbewerking.  De kennis en kunde van het houtbewerken is één van de belangrijkste kenmerken van het merk. Hoewel de traditie van houtbewerken relatief oud is, maakt Giorgetti wel gebruik van innovatieve machines en blijven ze continue aan de techniek werken. Naast het gebruik van machines worden een aantal ontwerpen met de hand gemaakt. Zo ontstaan echt unieke en ambachtelijke producten. De kasten, dressoirs en bijzettafels van Giorgetti zijn herkenbaar aan de unieke manier van houtbewerking.

Hoogwaardig materiaal

U herkent een uniek Giorgetti meubel aan de kleine verschillen in materiaal tussen de producten. Giorgetti probeert zoveel mogelijk het karakteristieke materiaal te laten spreken. De producten die met de hand worden gemaakt zijn daardoor echt uniek; er zijn er niet twee identiek.  Kleine kleurverschillen, structuurverschillen en verschillen in afmetingen worden gezien als eigenschappen van een uniek product.

Kiest u voor Giorgetti?

Onze interieurarchitecten helpen u graag met de inrichting van uw woonkamer, het toepassen van Giorgetti in uw huidige interieur en geven u advies over onderhoud van uw meubel. Laat u bij CILO adviseren over alle mogelijkheden die Giorgetti u biedt.

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

BERTJAN POT
BERTJAN POT DUTCH DESIGN
DICK SPIERENBERG
DICK SPIERENBERG DUTCH DESIGN
WILLEM VAN AST
WILLEM VAN AST DUTCH DESIGN