Logo-Kartell-CAR01

Kartell design stoelen, tafels en lampen

Kartell meubelen kenmerken zich door hun felle kleuren en gedurfde vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell staat sinds haar oprichting in 1949 garant voor spraakmakend plastic design. Kartell meubelen zijn altijd herkenbaar door de innovatieve en persoonlijke stijl. De Kartell collectie is multifunctioneel, handig in het gebruik en heeft een herkenbare vormgeving.

Geschiedenis

De Italiaanse chemicus Giulio Castelli begon ruim zestig jaar geleden met zijn vrouw Anna Ferrieri met het produceren van plastic artikelen. De collectie bestond uit producten die gebaseerd zijn op technologie en design. Kartell liet zien hoe doodgewoon plastic, technologisch design werd. Kartell heeft een ware revolutie in plastic ontketend en blijft ook nu nog regelmatig verbazen.

Gerenomeerde ontwerpers

Kartell heeft diverse ontwerpers aan haar gebonden. ’s Wereld beste ontwerpers – Philippe Stark, Joe Columbo, Antonio Citterio, Vico Magistretti en Marcel Wanders – zijn mede verantwoordelijk voor het grote succes van Kartell. De designers streven ernaar continue te blijven vernieuwen, door nieuwe afwerkingen en eigenschappen te ontwikkelen voor plastic.
De interieur experts bij CILO staan voor u klaar om u te adviseren over hoe u uw woonkamer en eetkamer kunt inrichten met meubels van Kartell. U kunt ook kiezen voor een 3D-tekening, zo heeft u een goed beeld van uw toekomstige woonruimte en de mogelijkheden.

Kiest u voor Kartell?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.