Logo-Kristalia-CAR01

Kristalia: Italian design

Het Italiaanse designmerk Kristalia staat voor eigentijdse, opvallende design meubelen. Met haar prachtige detaillering en scherpe belijningen weet Kristalia menig designhart te veroveren. Strak, geraffineerd en gericht op de jonge, moderne gebruiker produceert Kristalia kwalitatief hoogstaande meubelen.

Design klassiekers & nieuw design

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge ondernemende designliefhebber met een passie voor design en jazz. Vanaf het begin staan bij het Italiaanse designmerk innovatieve ideeën en de voortdurende zoektocht naar nieuwe technische oplossingen centraal. De designers experimenteren constant, en betrekken hier ook materialen van de mode en sportsector bij. Op deze manier weet Kristalia constant vernieuwde producten en designklassiekers te produceren.

Italiaans & internationaal design

Kristalia ontwerpt esthetische en kwalitatief hoogwaardige producten volgens Italiaans en internationaal design. De eigentijdse en tijdloze uitstraling van het merk gecombineerd met hoogstaande Italiaanse kwaliteit zorgden voor een flinke groei van het designmerk. Dat dit niet onopgemerkt blijft, bewezen ze wel in 2003 toen Kristalia een onderscheiding kreeg op de Young&Design Award in Milaan voor de Boum Chair. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden van de Kristalia meubelen.

Kristalia bij CILO

 Neem contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden van Kristalia.