Logo-MDF-ITalia-CAR01

MDF Italia design meubelen

MDF Italia staat voor eenvoud, innovatie en dynamisch
De MDF Italia meubels kenmerken zich door de kunst van het weglaten van overbodige details en de intensieve zoektocht naar eenvoud. De combinatie van deze twee heeft geresulteerd in een collectie die visueel prachtig oogt en daarnaast uitermate functioneel in gebruik is, met een minimalistisch design. MDF Italia ontwerpt de producten door zich te verplaatsen in de woonruimtes van de klanten en deze te respecteren. De design meubels van MDF Italia moeten een aanvulling zijn op deze woonruimte, en niet overheersend zijn. Het hoofdkantoor van de topmerk is gevestigd in Milaan. MDF Italia is leidend in diverse landen, en daarmee een van de bekendste Italiaanse design merken.

Eindeloze mogelijkheden

Met de MDF Italia Flow zijn de mogelijkheden eindeloos! De uitgebreide collectie eetkamerstoelen biedt een oplossing dat perfect aansluit bij elk interieur, door de ruime keuze uit kuipvormen, kleuren, onderstellen en materialen. De Flow is ontworpen voor zowel thuis als op kantoor, en buiten als binnen prima geschikt. Een veelzijdige MDF Italia stoel met houten onderstel staat prachtig bij de eettafel, of als decoratie elders in uw woning. Functioneel voor een werkplek/op kantoor is de uitvoering met wielen, hierdoor eenvoudig te verplaatsen binnen de ruimte. De design stoel van MDF Italia is zelfs verkrijgbaar als barkruk, bijzonder stijlvol bij een prachtige bartafel! Het unieke kastensysteem MDF Italia Inmotion is geheel naar uw persoonlijke (woon)wens samen te stellen. De naam van de kast ‘Inmotion’ is te danken aan het flexibele systeem. Net zoals bij de MDF Italia Minima zijn de mogelijkheden van deze kast eindeloos, en lijkt deze hierdoor constant ‘in beweging’ te zijn.

MDF Italia & hoogwaardige kwaliteit

MDF Italia is in 1992 opgericht door ontwerper Bruna Fattorini. MDF Italia heeft zich altijd sterk vastgehouden aan hun filosofie: producten creëren van een ogenschijnlijke eenvoud, maar zeer innovatief. Het Italiaanse design merk weet op subtiele wijze efficiency en kwaliteit met elkaar te verbinden. De gebruikte materialen en kleuren zijn helder en verfrissend. De collectie van MDF Italia meubelen wordt gekenmerkt door veelvuldig gebruik van aluminium in combinatie met wit en af en toe een accentkleur. Een succesfactor die van MDF Italia één van de meest innovatieve producenten van hoogwaardige design meubels maakt.

Kiest u voor MDF Italia?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.