Adembenemende architectuur

CILO bestaat uit een samengesteld complex van drie markante gebouwen. Elk met een eigen sfeer. Het meest in het oog springende bouwwerk is de hoge siloachtige entree, The Statue. Een imposant pand van twee etages hoog. Eenmaal binnen valt een lichte, heldere ruimte in het oog, die uitnodigt tot een inspirerende rondwandeling. In onze winkel vindt u prachtige design meubels en creaties van gerenommeerde (inter)nationaal bekende ontwerpers, die garant staan voor topniveau, gepresenteerd in een bijzondere ambiance. CILO staat voor innovatie, creatie en kwaliteit tot in het kleinste detail. Bij ons vindt u altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur, design en verlichting, maar ook tijdloze ontwerpen en echte designklassiekers.

Interieurontwerp

Onze interieur designers beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

CILO & geselecteerde partners

CILO werkt nauw samen met geselecteerde partners in vloeren, karpetten, raamstoffering, luxe sanitair, tegels, keukens en kunstobjecten met hetzelfde gevoel voor vernieuwing, service en hoogwaardige kwaliteit. Samen met onze interieur designers en licht adviseurs creëren we complete interieurs met innovatieve materialen. Dus bent u op zoek naar een hoogwaardige vloer, speciale verlichting, een uniek karpet of bijzondere raamdecoratie? Wij stellen onze partners graag aan u voor!