MBI TRADING

MBI Trading in Ede biedt een compleet assortiment keramische wand-, mozaïek- en vloertegels voor zowel binnen als buiten. Van badkamer tot woonkamer en van buitenterras tot zwembad: dankzij het brede aanbod vindt u er tegels voor iedere woonstijl, passend bij uiteenlopende wensen.

Bij CILO is een gedeelte van de ruime collectie van MBI Trading te bekijken. Van wandtegel tot vloertegel, gepresenteerd in diverse stijlen en uiteenlopende toepassingen. Door de praktische QR-codes bij de tegels te scannen, vindt u in een handomdraai meer informatie over MBI Trading en contactgegevens voor het maken van een afspraak in de showroom in Ede waar de volledige collectie wand-, vloer- en mozaïektegels te bekijken is.

Actueel & compleet assortiment

De collectie van MBI Trading bestaat keramische tegels van toonaangevende merken. Van groot formaat wand- en vloertegels tot mozaïek tegels, passend bij uiteenlopende woonstijlen: van klassiek of landelijk tot industrieel en van modern tot vintage of Mediterraan. Door de laatste trends op de voet te volgen is het assortiment keramische tegels van MBI Trading altijd actueel en compleet.

Professioneel tegeladvies

Bij het kiezen van de juiste tegels voor de badkamer, woonvloer een buitenterras of zwembad komt veel kijken. Tijdens een professioneel tegeladvies nemen ze bij MBI Trading graag de tijd om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Of u nu stylist, aannemer of particulier bent.

Bezoek op afspraak

De showroom van MBI Trading in Ede is op afspraak te bezoeken. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact op met Rachel Gundelach via 0654981140 of 0657881141. Of mail naar rgundelach@mbi.nl.

BIJ CILO

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN MET ONZE MERKENEXPERTS
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES