DESIGN SPECIALS
CILO viert de liefde voor wonen en design met exclusieve Design Specials van Montis & Label voor CILO! Een speciale design collectie, van gerenommeerde Nederlandse designers. Ontworpen vanuit een gedeelde passie voor design, ambacht en hoogwaardig comfort voor een bijzonder mooie prijs. Zoals Montis Geraldine, Chaplin & Charly nu met tot 125.- voordeel. En Label Cocoon collectie met tot 250.- voordeel.

Label voor CILO

Exclusief voor CILO stelde ontwerper Gerard van den Berg een bijzondere uitvoering samen van de Cocoon familie. Geïnspireerd op warme, doorgestikte winterjassen die het straatbeeld vullen in de koude winterdagen, waarbij comfort en functionaliteit samenkomen. Het ontwerp kenmerkt zich door de combinatie van strakke horizontale lijnen en losse rug welke het comfort van een hangmat geeft door het weglaten van een hinderlijk buisframe.

Creëer uw eigen Cocoon eetkamerstoel, fauteuil, eetbank of barstoel in exclusieve stof Casa in 4 rijke aardekleuren. Of kies voor (een combinatie met) warm cognac Rugby leder welke ‘door en door’ is geverfd en daarna van een was is voorzien waardoor vocht minder snel intrekt. Nu exclusief bij CILO met tot 250.- voordeel.

Montis voor CILO

Exclusief voor CILO stelde Montis een speciale uitvoering samen van iconische eetkamerstoelen Chaplin, Geraldine en fauteuil Charly. Designklassiekers van Nederlandse bodem met een tijdloze uitstraling en ongeëvenaard comfort.

Alleen bij CILO wordt het gracieus gevormde onderstel aangekleed met een zacht gevulde ‘jas’ in aaibare stof Corris in 4 stijlvolle kleuren en onderhoudsvriendelijk Box Land leer met voelbare en zichtbare nerfstructuur in vier warme tinten. De bronskleurige rits kleurt prachtig bij alle kleuren stof en leer en het exclusieve bronskleurige (titanium) onderstel welke optioneel met wielen kan worden uitgevoerd. Nu exclusief bij CILO met tot 125.- voordeel.

BIJ CILO
INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN MET ONZE MERKENEXPERTS
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES