Modulaire bank: van royaal zitlandschap tot compacte bank

Met een modulaire bank componeert u een zitmeubel dat naadloos aansluit op de persoonlijke interieurwensen. Individuele modules maken het eenvoudig mogelijk om een royaal zitlandschap samen te stellen, maar bieden ook de mogelijkheid om met losse elementen een flexibele zitgelegenheid te creëren. Een modulaire designbank biedt een enorme bewegingsvrijheid in uw interieur en maakt het realiseerbaar alle interieurwensen te vatten in één ontwerp dat zich moeiteloos vormt naar de ruimtelijke omgeving van de woning.

Flexibele elementenbank

Een bank met losse elementen biedt talloze mogelijkheden om verscheidene modules met elkaar te combineren en zo een elementenbank te ontwerpen die uitstekend past bij onder andere de zichtlijnen en indeling van de woonruimte, het interieur en de architectuur. Tevens is een flexibele modulaire bank naar gelang de tijd her in te delen. Verandert de gezinssituatie, dan is het eenvoudig mogelijk de diverse modules van een royale elementenbank te hergroeperen tot bijvoorbeeld een compacte driezitsbank of comfortabele hoekbank om op die manier het interieur opnieuw in te delen.

Royaal zitlandschap

Door de toevoeging van een royaal zitlandschap in een woonruimte, kan het voorkomen dat waardevolle zichtlijnen naar bijvoorbeeld de tuin worden geblokkeerd. Door elementen met een hoge rugleuning af te wisselen met modules zonder leuningen ontstaat een interessant samenspel van lijnen en volumes en kunnen belangrijke zichtlijnen in het interieur behouden blijven. Veel modulaire banken bieden niet enkel zitmodules zonder rugleuningen, maar hebben ook een ruime collectie lage salontafels die subliem tussen verschillende elementen gevoegd kunnen worden. Zo ontstaan niet alleen spannende combinaties, maar wordt het ook mogelijk diverse woonfuncties te laten samensmelten in het ontwerp.

Modulaire bank met diverse comforttypes

Een bijkomend voordeel van een modulaire designbank is de mogelijkheid verschillende comforttypes met elkaar te combineren tot een elementenbank die tot in detail aansluit op de persoonlijke comfortwensen. Een groot aanbod modulaire banken biedt zitelementen met verschillende zitdieptes. Op deze manier is het eenvoudig mogelijk verschillende elementen af te stemmen op uw lichaamslengte. Daarnaast maken modules met een variëteit aan dieptes het mogelijk te bank af te stemmen op verschillende momenten van de dag: elementen met een diepe lounge-zit creëren een ontspannende zit en elementen met een geringere zitdiepte creëren een actieve zit.

Modulaire bank samenstellen bij CILO

Een modulaire bank kent niet alleen tal van mogelijkheden in elementen, composities en volumes maar leent zich tevens uitstekend voor een combinatie van verschillende hoogwaardige materialen, stijlvolle kleuren en bijzondere structuren. Zo ontstaat een spannend samenspel van uiterlijkheden en kan het totaalontwerp van het zitlandschap eenvoudig meer kracht bijgezet worden. Onze interieurontwerpers en architecten bij CILO staan zeven dagen per week voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk interieurontwerp. Zij laten u graag diverse comforttypes ervaren en helpen u bij het samenstellen van een modulaire designbank die naadloos aansluit op de persoonlijke interieur- en comfortwensen en die samensmelt met uw huidige interieur.

BIJ CILO

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN MET ONZE MERKENEXPERTS
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES
тег noindex htmlbook123 отзывыперелинковкаgirls on live web camГамлет Тунянnyikas.xyz