Opening Italiaanse design wereld

Van zaterdag 9 maart t/m zondag 17 maart 2019 vierden wij bij CILO de liefde voor Italiaans design met de opening van de Molteni&C Day & Night concept Store, de komst van Zanotta, Riva en de hernieuwde kennismaking met Moroso. Ontmoet experts van Italiaanse merken, ontdek de nieuwste designcollecties en bijzondere kunst objecten. We verwelkomen u met bijzondere Italiaanse wijnen en anti-pasti in een feestelijke ambiance.

Opening Molteni&C Day & Night Concept Store

Tijdens het Italiaans Design Event opent CILO de deuren van de nieuwste en grootste Molteni&C Day & Night Concept Store in Europa. Het veelal geroemde designmerk werd in 1934 opgericht door Angelo Molteni. Enkele decennia later is het merk uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande Italiaanse designmerken met topontwerpers als Rodolfo Dordoni, Vincent van Duysen en Gio Ponti.

ontmoet merkenexpert Molteni&C
Ontmoet op zaterdag 9 en zondag 10 maart bij CILO de merkenexpert van Molteni&C en kom alles te weten over het vooraanstaande Italiaanse designmerk!

Nieuw bij CILO: Zanotta

Het Italiaanse Zanotta behoort sinds 1954 tot een van de meest toonaangevende designmerken ter wereld en typeert zich door tijdloze, iconische designklassiekers en innovatieve nieuwe merken.

Interieurontwerp

Onze interieurarchitecten, ontwerpers en merkenexperts delen de liefde voor design met u. Samen met onze aanwezige partners in bijzondere kunstobjecten, luxe vloeren, woonstoffering, designtegels en sanitair creëren wij een interieur waarin u zichzelf herkent.

Beleef Italië bij CILO

CILO staat voor alles waarin schoonheid zich onderscheid van het allerdaagse. Bij CILO vindt u alle bekende Italiaanse designmerken waaronder Minotti, B&B Italia, Molteni&C, Flexform, Zanotta, MDF Italia en Cassina.

De wereld van Minotti

Minotti staat voor toonaangevend Italiaans topdesign, ongeëvenaard in comfort en verfijnd in ontwerp. Ervaar de complete collectie bij CILO tijdens het Italiaans Design Event in de Minotti Studio.

Ontmoet merkenexpert Minotti
Ontmoet op zondag 17 maart bij CILO de merkexpert van Minotti en kom alles te weten over verfijndheid van Minotti!

BIJ CILO

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN ONZE CILO EXPERTS HELPEN JE GRAAG VERDER
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES