Professioneel interieurontwerp door jouw interieurarchitect maak afspraak
Home | Tafels | Eettafels | Artifort Clarion

eettafel

Artifort Clarion

Gecomponeerd als samenspel tussen twee archetypische vormen: ontdek eetkamertafel Clarion van Artifort. Het ontwerp van de Artifort Design Group stamt uit 2019 en biedt maximale bewegingsvrijheid in de eethoek door middel van zijn centraal geplaatste ronde trompetvoet.

vanaf

€1306.-

prijs gebaseerd op een tafel van 80 cm doorsnede
ELEGANTE RONDINGEN

Eettafel Clarion is een interessant samenspel tussen elegante rondingen die samen een sierlijke compositie vormen. De ronde, ovalen of pilvormige vorm van het tafel wordt benadrukt door de bol afgeronde randen van het tafelblad. Dit, op het eerste oog onopvallende detail, versterkt het solide en tevens elegante karakter van de Clarion.

ARTIFORT CLARION COLLECTIE

Eettafel Clarion van Artifort is naar wens te componeren met de keuze uit diverse vormencombinaties en afwerkingen. Het tafelblad van Clarion is verkrijgbaar in massief eikenhout, eikenfineer multiplex in standaard olieafwerking of eikenfineer multiplex met een HPL Nano-afwerking. Het onderstel van de tafel is af te werken in één van de Artifort structuur poedercoatkleuren. Ontdek de mogelijkheden van eettafel Clarion van Artifort bij CILO.

CILO DESIGN HOTSPOT IN ZUTPHEN
CILO presenteert de nieuwste meubelcollecties, verlichting, kleuren en materialen van toonaangevende (inter)nationale designmerken in een bijzondere ambiance. Een inspiratiebron voor hoogwaardig design, verrassende verlichting en exclusieve kunstexposities. Met altijd de laatste ontwikkelingen en innovaties, maar ook tijdloze ontwerpen en iconische designklassiekers. Onze Design Hotspot is 7 dagen per week geopend, u bent van harte welkom.

CILO & HANZESTAD ZUTPHEN
Combineer een bezoek aan CILO met een bezoek aan de binnenstad van Zutphen (op loopafstand) en geniet van de luxe boetieks, concept stores, musea en hoogwaardige gastronomie die deze indrukwekkende Hanzestad aan de IJssel te bieden heeft. Of breng een bezoek aan museum MORE in Gorssel, het grootste museum voor realisme in Europa, en laat u inspireren door prachtige moderne kunst.

eettafel

Artifort Clarion

Dit artikel is naar wens zelf samen te stellen. Stel uw vraag en ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden.

ontdek CILO in Zutphen

beeld pdp
De Hotspot

voor iedere designliefhebber

Stap binnen via de imposante entree van CILO, de hotspot voor design, en laat u verwonderen door de laatste designtrends, nieuwste collecties en iconische klassiekers van toonaangevende (inter)nationale designmerken als Artifort, B&B Italia, Minotti, Linteloo, Vitra, Gelderland en meer. Neem plaats in de nieuwste primeurs, voel de hoogwaardige materialen, ervaar ongeëvenaard comfort en ontdek (toekomstige) designklassiekers. CILO is 7 dagen per week open, u bent van harte welkom.

CILO INTERIEURONTWERP
Onze interieurontwerpers, merkenexperts en interieurarchitecten delen de liefde voor design met u. We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt. Van iconische designklassieker tot een compleet interieurplan: onze passie voor schoonheid en interieur design uit zich in ieder ontwerp. Samen met de bij CILO aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting en unieke kunstobjecten creëren we een interieurontwerp op maat

Gerelateerde producten

bijzettafel