INTERIEURONTWERP

Een professioneel interieurontwerp begint altijd met een goed gesprek. Bij CILO nemen we de tijd om uw levensstijl te leren kennen en uw woonwensen te bespreken. Uw stijl staat centraal en samen vertalen we dir naar een onderscheidend interieurontwerp. U geniet elke dag van bijzondere materiaal- en kleurcombinaties, uniek design, bijzondere details en hoogwaardig comfort.

INTERIEURVORMGEVING

We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt, tot in het kleinste detail. Privé of zakelijk, van designklassieker tot compleet interieurplan; onze passie voor schoonheid uit zich in elk advies. Door de rijke collectie van bekende (inter)nationale designmerken ontstaan verrassende combinaties in wonen, werken, slapen en ontwaken.

AFSPRAAK MAKEN

Kom langs in de winkel of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten, ontwerpers of merkexperts

INTERIEUREXPERTS


Onze interieurarchitecten, ontwerpers en merkexperts beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign en innovatieve materialen. Samen met de aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting, unieke kunstobjecten, designtegels en sanitair creëren we een interieur plan op maat.

CILO TEAM

Maak kennis met ons team met een surplus aan vakkennis

CILO PARTNERS

Service staat hoog in het vaandel bij CILO. Het is richtinggevend bij alles wat we doen. Het inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers zien we als een belangrijke bijdrage aan de ‘kwaliteit van leven’. Hierin werken we nauw samen met de aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting, unieke kunstobjecten, designtegels en sanitair.

CILO LICHTARCHITECTUUR
CILO LICHTARCHITECTUUR
INTERCODAM TEGELS & SANITAIR
INTERCODAM TEGELS & SANITAIR
QIID INTERIEURSTOFFERING
QIID INTERIEURSTOFFERING
DRT GIETVLOEREN
DRT GIETVLOEREN
XYLO PARKET
XYLO PARKET
ARTE NOUVO ART GALLERY
ARTE NOUVO ART GALLERY