Slide CILO-Interieurontwerp ONTWERP INTERIEUR

INTERIEURONTWERP

Een professioneel interieurontwerp begint altijd met een goed gesprek. Dat begrijpen we bij CILO als geen ander. Samen bespreken we uw woonwensen en interieurideeën, bekijken we de plattegrond van de ruimte en gaan we op zoek naar unieke (maatwerk)interieuroplossingen die naadloos aansluiten op uw interieurwensen. Met de juiste indeling, unieke meubelcombinaties, subliem comfort en een ingetogen of juist verrassend kleur- en materiaalpalet. Samen met de bij CILO aanwezige partners in unieke kunstobjecten, luxe vloeren en woonstoffering creëren we een interieur waarin u zichzelf feilloos herkent. Waarin u zich thuis voelt. Onze interieurontwerpers & architecten ontvangen u graag bij CILO voor een vrijblijvend interieurgesprek, ook voor nieuwbouw- en verbouwprojecten.

PERSOONLIJK ADVIES, OOK AAN HUIS
Kunt of wilt u niet naar onze designwinkel komen? Dan komen wij graag bij u thuis voor persoonlijk advies om in alle rust uw interieurwensen te bespreken. Meer informatie over advies aan huis? Bel voor meer informatie naar 0575-58 3656 of mail naar info@cilo.nl.

INTERIEUR DESIGN & VORMGEVING

Onze interieurontwerpers, merkenexperts en interieurarchitecten delen de liefde voor design met u. We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt. Tot in het kleinste detail. Van iconische designklassieker tot een compleet interieurplan: onze passie voor schoonheid en interieur design uit zich in ieder advies. Met een rijk aanbod van toonaangevende (inter)nationale designmerken ontstaat een interieurontwerp met verrassende combinaties in wonen, werken, slapen en ontwaken.

AFSPRAAK MAKEN VOOR INTERIEURONTWERP

Kom langs in de winkel of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten, ontwerpers of merkexperts

INTERIEURONTWERP DOOR EXPERTS

Onze interieurexperts, architecten, interieurontwerpers en merkenexperts beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van interieur design en innovatieve materialen. Samen met de bij CILO aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting en unieke kunstobjecten creëren we een interieurontwerp op maat. Privé én zakelijk.

CILO TEAM

Maak kennis met ons team met een surplus aan vakkennis

CILO PARTNERS

CILO lichtarchitectuur, Qiid interieurstoffering, XYLO parket, DRT gietvloeren & Arte Nuovo Art Gallery maken het mogelijk om samen met CILO een interieurontwerp te creëren dat naadloos op uw wensen aansluit.

CILO LICHTARCHITECTUUR
CILO LICHTARCHITECTUUR
DRT GIETVLOEREN
DRT GIETVLOEREN
QIID INTERIEURSTOFFERING
QIID INTERIEURSTOFFERING
ARTE NOUVO ART GALLERY
ARTE NOUVO ART GALLERY
XYLO PARKET
XYLO PARKET

ADVIES VAN ONZE INTERIEURONTWERPERS

ADVIES | MODULAIRE BANKEN
ADVIES | MODULAIRE BANKEN ONTDEK MODULAIRE BANKEN
ITALIAANS DESIGN
ITALIAANS DESIGN ONTDEK ITALIAANSE DESIGN MERKEN
VISIT CILO
VISIT CILO ELKE DAG OPEN