INTERIEURONTWERP

Een professioneel interieurontwerp begint altijd met een goed gesprek. Dat begrijpen we bij CILO als geen ander. Samen bespreken we uw woonwensen en interieur ideeën, bekijken we de plattegrond van de ruimte en gaan we op zoek naar interieuroplossingen die naadloos aansluit op uw interieurwensen. Samen met de bij CILO aanwezige partners in unieke kunstobjecten, luxe vloeren, woonstoffering, designtegels en sanitair creëren we een totaal interieurontwerp waarin u zichzelf feilloos herkent. Waarin u zich thuis voelt. Maar waarin we tevens verrassen met bijzondere kleur- en materiaalcombinaties en unieke (maatwerk) oplossingen.

INTERIEUR DESIGN & VORMGEVING

Onze interieurontwerpers, merkenexperts en interieurarchitecten delen de liefde voor design met u. We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt. Tot in het kleinste detail. Van iconische designklassieker tot een compleet interieurplan: onze passie voor schoonheid en interieur design uit zich in ieder advies. Met een rijk aanbod van toonaangevende (inter)nationale designmerken ontstaat een interieurontwerp met verrassende combinaties in wonen, werken, slapen en ontwaken.

AFSPRAAK MAKEN VOOR INTERIEURONTWERP

Kom langs in de winkel of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten, ontwerpers of merkexperts

INTERIEURONTWERP DOOR EXPERTS

Onze interieurexperts, architecten, interieurontwerpers en merkenexperts beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van interieur design en innovatieve materialen. Samen met de bij CILO aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting, unieke kunstobjecten, designtegels en sanitair creëren we een interieurontwerp op maat. Privé én zakelijk.

CILO TEAM

Maak kennis met ons team met een surplus aan vakkennis

CILO PARTNERS

CILO lichtarchitectuur, Qiid interieurstoffering, XYLO parket, Intercodam tegels & sanitair, DRT gietvloeren & Arte Nuovo Art Gallery maken het mogelijk om samen met CILO een interieurontwerp te creëren dat naadloos op uw wensen aansluit.

CILO LICHTARCHITECTUUR
CILO LICHTARCHITECTUUR
INTERCODAM TEGELS & SANITAIR
INTERCODAM TEGELS & SANITAIR
QIID INTERIEURSTOFFERING
QIID INTERIEURSTOFFERING
DRT GIETVLOEREN
DRT GIETVLOEREN
XYLO PARKET
XYLO PARKET
ARTE NOUVO ART GALLERY
ARTE NOUVO ART GALLERY

ADVIES VAN ONZE INTERIEURONTWERPERS

ADVIES | MODULAIRE BANKEN
ADVIES | MODULAIRE BANKEN ONTDEK MODULAIRE BANKEN
ITALIAANS DESIGN
ITALIAANS DESIGN ONTDEK ITALIAANSE DESIGN MERKEN
VISIT CILO
VISIT CILO ELKE DAG OPEN