INTERIEURONTWERP

 
We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt, tot in het kleinste detail. Een interieur waarin u zichzelf herkent en elke dag weer geniet van bijzondere combinaties, unieke designitems en hoogwaardig comfort. Met een persoonlijk interieurontwerp op maat verwezenlijken we samen graag uw persoonlijke woonwensen.

INTERIEURVORMGEVING

We nemen graag de tijd om u beter te leren kennen en uw woonwensen te bespreken. Onze passie voor schoonheid uit zich in elk advies. Van een enkel designmeubel tot interieurstyling of een compleet interieurplan, we begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur waarin u zich thuis voelt.

AFSPRAAK MAKEN

Kom eens langs of maak een afspraak met een van onze interieur experts

INTERIEUREXPERTS


Onze interieurexperts beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Samen met onze licht adviseurs creëren we complete interieurs met innovatieve materialen. Ook werkt CILO nauw samen met geselecteerde partners in luxe sanitair, tegels, keuken, vloeren, karpetten, raamstofferingen en verlichting voor een totaal interieur op maat.

CILO TEAM

Een professioneel team van interieur ontwerpers staat altijd voor u klaar.

INTERIEURPLAN

Met onze zorgvuldig gekozen partners met een toonaangevende collectie vloeren, raamdecoratie, tegels, sanitair en projectmeubels, creëren we een totaal interieurplan op maat.

ARTE NOUVO
ARTE NOUVO THE ART GALLERY
QIID
QIID WOONSTOFFERING
DESQUE
DESQUE PROJECT INRICHTING
XYLO
XYLO PARKETVLOEREN
DRT
DRT GIETVLOEREN
LICHTARCHITECTUUR
LICHTARCHITECTUUR
INTERCODAM
INTERCODAM TEGELS, SANITAIR, KEUKENS