Interieurontwerp

CILO IS OPEN!

Nieuw designmeubel of compleet interieur? De CILO interieurontwerpers en architecten staan volgens de RIVM richtlijnen voor u klaar. In een compleet vernieuwde ambiance, presenteren we de nieuwste designcollecties, stoffen en materialen van alle (inter)nationale merken.

Kom vrijblijvend langs of plan hier uw winkelbezoek. Liever direct contact? Bel naar 0575 583 656. We kijken uit naar uw komst!

CILO is open met een zorgvuldig winkelbeleid volgens de RIVM richtlijnen: in onze ruime designwinkel met brede gangpaden ontvangen we 1 bezoeker per 50m2. We hanteren twee keer zo veel vierkante meter als door het RIVM geadviseerd (1 bezoeker per 25m2).

Team CILO

INTERIEUR DESIGN & VORMGEVING

Onze interieurontwerpers, merkenexperts en interieurarchitecten delen de liefde voor design met u. We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt. Tot in het kleinste detail. Van iconische designklassieker tot een compleet interieurplan: onze passie voor schoonheid en interieur design uit zich in ieder advies. Met een rijk aanbod van toonaangevende (inter)nationale designmerken ontstaat een interieurontwerp met verrassende combinaties in wonen, werken, slapen en ontwaken.

AFSPRAAK MAKEN VOOR INTERIEURONTWERP

Kom langs in de winkel of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten, ontwerpers of merkexperts

INTERIEURONTWERP DOOR EXPERTS

Onze interieurexperts, architecten, interieurontwerpers en merkenexperts beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van interieur design en innovatieve materialen. Samen met de bij CILO aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting en unieke kunstobjecten creëren we een interieurontwerp op maat. Privé én zakelijk.

CILO TEAM

Maak kennis met ons team met een surplus aan vakkennis

CILO PARTNERS

CILO lichtarchitectuur, Qiid interieurstoffering, XYLO parket, DRT gietvloeren & Arte Nuovo Art Gallery maken het mogelijk om samen met CILO een interieurontwerp te creëren dat naadloos op uw wensen aansluit.

CILO LICHTARCHITECTUUR
CILO LICHTARCHITECTUUR
DRT GIETVLOEREN
DRT GIETVLOEREN
QIID INTERIEURSTOFFERING
QIID INTERIEURSTOFFERING
ARTE NOUVO ART GALLERY
ARTE NOUVO ART GALLERY
XYLO PARKET
XYLO PARKET

ADVIES VAN ONZE INTERIEURONTWERPERS

ADVIES | MODULAIRE BANKEN
ADVIES | MODULAIRE BANKEN ONTDEK MODULAIRE BANKEN
ITALIAANS DESIGN
ITALIAANS DESIGN ONTDEK ITALIAANSE DESIGN MERKEN
VISIT CILO
VISIT CILO ELKE DAG OPEN