INTERIEURONTWERP

INTERIEURONTWERP

Advies over meubel(s), materiaalkeuze of de indeling van uw huis? De CILO interieurontwerpers, architecten en merkexperts laten u in de vernieuwde ambiance van CILO alle gewenste meubels van (inter)nationale designmerken in de nieuwste stoffen en materiaalcombinaties zien, voelen en ervaren. En kan tevens meedenken over een compleet interieur- en/of lichtplan.

Bel of app met CILO storemanager Anneke Oostrom 06-52 07 31 50 (7 dagen per week) voor meer informatie en het maken van een interieurontwerp afspraak.

INTERIEUR DESIGN & VORMGEVING

Onze interieurontwerpers, merkenexperts en interieurarchitecten delen de liefde voor design met u. We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt. Tot in het kleinste detail. Van iconische designklassieker tot een compleet interieurplan: onze passie voor schoonheid en interieur design uit zich in ieder advies. Met een rijk aanbod van toonaangevende (inter)nationale designmerken ontstaat een interieurontwerp met verrassende combinaties in wonen, werken, slapen en ontwaken.

INTERIEURONTWERP DOOR EXPERTS

Onze interieurexperts, architecten, interieurontwerpers en merkenexperts beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van interieur design en innovatieve materialen. Samen met de bij CILO aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting en unieke kunstobjecten creëren we een interieurontwerp op maat. Privé én zakelijk.

BINNENKIJKEN

Met de wens voor meer warmte en sfeer in een eigentijdse ambiance creëerde CILO interieurontwerper Michel Arends in deze riante woonboerderij een luxe interieur met maatwerk oplossingen, rijke materialen en kleurrijke accenten. Met behoud van authentieke stijlelementen is een totaalinterieur gerealiseerd dat naadloos aansluit op de persoonlijke woonwensen van de bewoners.

CILO PARTNERS

CILO lichtarchitectuur, Qiid interieurstoffering, XYLO parket, DRT gietvloeren & Arte Nuovo Art Gallery maken het mogelijk om samen met CILO een interieurontwerp te creëren dat naadloos op uw wensen aansluit.

CILO LICHTARCHITECTUUR
CILO LICHTARCHITECTUUR
DRT GIETVLOEREN
DRT GIETVLOEREN
QIID INTERIEURSTOFFERING
QIID INTERIEURSTOFFERING
ARTE NUOVO ART GALLERY
ARTE NUOVO ART GALLERY
XYLO PARKET
XYLO PARKET
VERASOL
VERASOL

ADVIES VAN ONZE INTERIEURONTWERPERS

ADVIES | MODULAIRE BANKEN
ADVIES | MODULAIRE BANKEN ONTDEK MODULAIRE BANKEN
ITALIAANS DESIGN
ITALIAANS DESIGN ONTDEK ITALIAANSE DESIGN MERKEN
VISIT CILO
VISIT CILO ELKE DAG OPEN