Professioneel interieurontwerp door jouw interieurarchitect maak afspraak
Home | Banken | Hoekbanken | Vitra Suita

bank

Vitra Suita

De Suita sofa collectie van Vitra is een ontwerp van gerenommeerd designer Antonio Citterio (1950) voor het designmerk Vitra. De sofa wordt gekenmerkt door een samenspel van lichte slanke vormen en een industriële esthethiek.

vanaf

€4440.-

prijs gebaseerd op een 2 zitsbank in stofgroep F40
GESTROOMLIJND DESIGN

Het gestroomlijnde frame van de Suita sofa wordt door een brugachtige aluminium onderstel ondersteund. De ranke vormgeving van de poten maakt dat deze nagenoeg aan het oog worden onttrokken. Deze ontwerpkeuze versterkt het luchtige karakter van de Suita bank en laat de voluminieuze kussens op het slanke frame optisch zweven door de ruimte.

VITRA EAMES SUITA COLLECTIE

De Suita sofa-collectie van Vitra biedt een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig te personaliseren. Met de keuze uit tal van componenten, stof- en ledersoorten, afwerkingen en afmetingen is een bank te componeren die naadloos aansluit op zijn omgeving. Optioneel is Suita te complementeren met een tableau en hoofdsteun om zo het gebruiksgemak en comfort naar een hoger niveau te tillen. De hoofdsteun heeft naast zijn ondersteunende functie ook een geluidwerende functie en weet zo bij te dragen aan optimale ontspanning. Om de persoonlijk comfortwens nog beter te vervullen, biedt Suita van Vitra de keuze uit zachte en stevige zit- en rugkussens. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van bank Suita van Vitra bij CILO. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies.

CILO DESIGN HOTSPOT IN ZUTPHEN
CILO presenteert de nieuwste meubelcollecties, verlichting, kleuren en materialen van toonaangevende (inter)nationale designmerken in een bijzondere ambiance. Een inspiratiebron voor hoogwaardig design, verrassende verlichting en exclusieve kunstexposities. Met altijd de laatste ontwikkelingen en innovaties, maar ook tijdloze ontwerpen en iconische designklassiekers. Onze Design Hotspot is 7 dagen per week geopend, u bent van harte welkom.

CILO & HANZESTAD ZUTPHEN
Combineer een bezoek aan CILO met een bezoek aan de binnenstad van Zutphen (op loopafstand) en geniet van de luxe boetieks, concept stores, musea en hoogwaardige gastronomie die deze indrukwekkende Hanzestad aan de IJssel te bieden heeft. Of breng een bezoek aan museum MORE in Gorssel, het grootste museum voor realisme in Europa, en laat u inspireren door prachtige moderne kunst.

bank

Vitra Suita

Dit artikel is naar wens zelf samen te stellen. Stel uw vraag en ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden.

ontdek CILO in Zutphen

beeld pdp
De Hotspot

voor iedere designliefhebber

Stap binnen via de imposante entree van CILO, de hotspot voor design, en laat u verwonderen door de laatste designtrends, nieuwste collecties en iconische klassiekers van toonaangevende (inter)nationale designmerken als Artifort, B&B Italia, Minotti, Linteloo, Vitra, Gelderland en meer. Neem plaats in de nieuwste primeurs, voel de hoogwaardige materialen, ervaar ongeëvenaard comfort en ontdek (toekomstige) designklassiekers. CILO is 7 dagen per week open, u bent van harte welkom.

CILO INTERIEURONTWERP
Onze interieurontwerpers, merkenexperts en interieurarchitecten delen de liefde voor design met u. We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt. Van iconische designklassieker tot een compleet interieurplan: onze passie voor schoonheid en interieur design uit zich in ieder ontwerp. Samen met de bij CILO aanwezige partners in luxe vloeren, woonstoffering, designverlichting en unieke kunstobjecten creëren we een interieurontwerp op maat

Gerelateerde producten

eetkamerstoel
eetkamerstoel