DESIGN MERKEN

DUTCH DESIGN

Dutch Design geniet al sinds de jaren ’90 grote bekendheid en wordt gekenmerkt door een verzameling van minimalistische, innovatieve, functionele en no-nonsense ontwerpen met een knipoog. Dit uiteraard allemaal van Nederlandse bodem. De term Dutch Design deed eind jaren ’80 zijn intrede en werd op dat moment voornamelijk geassocieerd met – ontwerpen van – toonaangevende Nederlandse ontwerpers als Marcel Wanders en Hella Jongerius. Vandaag de dag is Dutch Design niet meer weg te denken uit het nationale en internationale design landschap en maken Nederlandse ontwerper furore over de hele wereld.

Dutch Design meubels: oog voor detail

Dutch Design meubels zijn vervaardigd met liefde voor de oude ambacht en een scherp oog voor detail. Nederlandse design meubels worden vrijwel altijd volledig in Nederland ontwikkeld: van ontwerpproces tot kwaliteitscontrole en alles daartussen. Hierdoor blijft de hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse design meubelen te allen tijde gewaarborgd. Tot op heden wordt de doorontwikkeling van Nederlands design nog steeds volop gestimuleerd: kwalitatieve design opleiding als de Design Academy in Eindhoven en de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam leiden jong designtalent op tot succesvolle ontwerpers.

Van Dutch Design bank tot eetkamerstoel

Nederlands design kent een breed scala aan meubelen. Van Dutch Design bank tot eetkamerstoel van Nederlandse bodem. Veel design merken bieden een compleet productaanbod en maken het mogelijk een totaalinterieur te creëren waarin alles klopt en tot in het fijnste details is uitgedacht. Van royaal zitlandschap tot comfortabele design fauteuil of complete eethoek.

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN ONZE CILO EXPERTS HELPEN JE GRAAG VERDER
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES