gelderland-logo-2023

Gelderland meubelen: design, duurzaam & comfort

Gelderland meubelen is in 1936 opgericht en beschikt over jarenlange ervaring en kennis. De pijlers van Gelderland zijn innovatieve producten en ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en comfort. Scandinavisch design staat bij het ontwerp van een Gelderland bank en Gelderland fauteuil centraal en is de basis voor de moderne vormgeving en hoekige ontwerpen. Duurzaamheid en zitcomfort spelen ook een grote rol bij de Gelderland meubelen. In de jaren 50 boekte Gelderland meubels haar eerste succes met de fauteuil 1611. De afneembare matras met losse hoes was voor die tijd een heuse innovatie en wordt tot op de dag van vandaag toegepast. Dankzij dit unieke systeem is de hoes makkelijk te reinigen en is het altijd mogelijk te kiezen voor nieuwe bekleding. Zo blijven de tijdloze Gelderland meubelen qua kleur en dessin modern.

Gelderland banken naar uw woonwens

De Gelderland banken kenmerken zich door hun strakke vormgeving en stoffering. De design banken zijn naar eigen wens verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits en in diverse hoekopstellingen in diverse afmetingen. Gelderland 4800 is de design klassieker uit de collectie Gelderland meubelen. Dit Gelderland meubel is een van de eerste banken, waarbij de armleuning en de zit uit een geheel bestaat. Tevens verkrijgbaar in een XL uitvoering. Gelderland bank 7610 komt voort uit het ontwerp van de, eveneens design klassieker, Gelderland 6511. De Gelderland 6511, ontworpen door Jan des Bouvrie, is een ware design bank. De strakke vormgeving, het tijdloze design en het perfecte zitcomfort maakt van de design bank een bijzonder exemplaar.

Het strakke design van de Gelderland meubelen is kenmerkend voor het bekende Nederlandse topmerk.

Gelderland fauteuil met oog voor detail

Een Gelderland fauteuil is strak vormgegeven en geproduceerd met de beste materialen. Modern design waarbij op elk detail is gelet. Gelderland 5470 past onmiskenbaar in de serie ontwerpen van Jan des Bouvrie samen met de ranke en sierlijke fauteuils 7720 en Gelderland 5775. In de Gelderland fauteuil 5470 vindt u een uitstekend zitcomfort. De relaxstoel heeft een prachtig buizenframe en is voorzien van houten achterpoten. Het bijzondere ontwerp past perfect bij de Gelderland meubelen, door de schuine zitting geniet u van een optimaal zitcomfort.

Gelderland streeft perfectie na in zijn producten en dit bereiken ze door op ambachtelijke wijze meubelen te vervaardigen. Alle design meubels worden de hand gemaakt door vakmensen met liefde voor het ambacht en worden geproduceerd in Nederland. Voor de producten worden alleen de beste materialen gebruikt en over elk detail is nagedacht. Gelderland meubelen geeft 20 jaar garantie op de beukenhouten romp van de Gelderland banken en fauteuils, maar ook op de kwaliteit van een ontwerp. Met de aanschaf van een Gelderland meubel doet u een duurzame investering, waar u jarenlang plezier van heeft.

Kiest u voor Gelderland?

 Kom naar onze winkel voor het complete aanbod Gelderland meubelen.

DESIGNERS

Gelderland meubelen werkt samen met verschillende topdesigners. Onder andere Jan des Bouvrie, Scholten & Baijings, Bart Vos en Roderick Vos zijn mede verantwoordelijk voor het succes. Door de samenwerking met de verschillende designers zijn er verschillende benaderingen ontstaan voor Gelderland meubelen, maar alle ontwerpen worden gekenmerkt door een ingetogen en strakke vormgeving. Gelderland meubelen heeft een eigen collectie stoffen, maar werkt ook samen met stoffenleveranciers Kvadrat, Gabriel en De Ploeg. Al deze stoffen en collecties zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen en zijn op duurzame wijze geproduceerd. De Gelderland meubels zijn voorzien van topkwaliteit stoffen die lang meegaan en die er ook nog eens prachtig uitzien. De Gelderland banken en fauteuils zijn in vele verschillende formaten, opstellingen en kleuren beschikbaar en met diverse opties. Onze interieur ontwerpers staan voor u klaar om u te adviseren bij het maken van een keuze.

HENK VOS
HENK VOS DUTCH DESIGN
JAN DES BOUVRIE
JAN DES BOUVRIE DUTCH DESIGN
JAN TE LINTELOO
JAN TE LINTELOO DUTCH DESIGN
DICK SPIERENBERG
DICK SPIERENBERG DUTCH DESIGN