Logo-Occhio-CAR01

Occhio vernieuwende design lampen

Occhio is een Duits verlichtingsmerk en is opgericht door Axel Meise. In de lichtshop van CILO vindt u het Occhio lichtcenter, hier vindt u diverse design verlichting en armaturen. Door het modulaire systeem is de design verlichting volledig naar wens samen te stellen.

Ontdek, voel en beleef de state-of-the-art van de Occhio design lampen: één van de snelst groeiende merken in de lichtsector. Door constant te blijven vernieuwen en nieuwe ontwikkelingen toe te passen, is Occhio marktleider geworden in hoge kwaliteit design verlichting.

Design verlichting met charme

De Occhio collectie bij CILO bestaat uit bijzondere design lampen met een elegant en slank design.

De spectaculaire verlichting Occhio Sento bestaat uit een architectonische collectie met unieke lampen. De innovatieve lampen zijn door middel van de verschillende lichteffecten geheel aan te passen aan uw emoties. Door middel van het multifunctionele systeem van Occhio is de Sento in een diversiteit aan mogelijkheden samen te stellen.

De geometrische vormen van de Occhio Puro en de hoogstaande kwaliteit materialen, maakt van de design lamp een speciaal object. Door de keuze uit onder andere verschillende lichtbuizen, creëert u bijzondere lichteffecten, uniek voor ieder interieur.

De nieuwe innovatie van het verlichtingsmerk is de Occhio Piu, een design plafondlamp van pure klasse! De lamp is voorzien van de nieuwste high power LED-technologie, energiezuinige verlichting van de beste kwaliteit. De spots hangen stijlvol aan het plafond, en de lens, kleuren en reflectoren zijn naar wens samen te stellen.

Persoonlijke verlichting

Naast de complete Occhio collectie kunt u eenvoudig – met het speciale touch-screen systeem – uw ideale lamp samenstellen. U bepaalt eerst of u een hanglamp, wandlamp, tafellamp of vloerlamp van het verlichtingsmerk wil. Vanuit deze basis bepaalt u welke kop u op uw nieuwe Occhio design lamp wilt hebben. Het lichteffect is een volgende stap, waarbij u tevens kunt kiezen voor gekleurd licht, voor extra sfeer in huis. Tenslotte bepaalt u de voet en de bediening. Zo geeft Occhio u eenvoudig de mogelijkheid om verlichting samen te stellen die geheel aansluit bij uw woonruimte en –wens!

Occhio Center

In het Occhio Center in de design winkel van CILO vindt u de complete collectie verlichting van Occhio, gepresenteerd in een sfeervolle ambiance. CILO is dealer van de exclusieve verlichting van Occhio. Uiteraard staan onze lichtadviseurs voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Zij stellen, op basis van uw wensen, het meest geschikte verlichtingsplan met Occhio lampen voor u samen. Bewonder de collectie design lampen van Occhio bij CILO, of laat u online inspireren!