LICHTARCHITECTUUR

Lichtarchitectuur, verlichting en interieurdesign staan dichterbij elkaar dan ooit. Met een uitgebalanceerde combinatie van goede basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting wordt een fundament gelegd voor een evenwichtig verlichtingsplan en totaal interieurconcept voor uw interieur.

Verlichtingsplan door onze lichtarchitect

Met een doordacht verlichtingsplan maakt u door middel van het juiste licht alles bijzonder. Door de toepassing van de juiste soorten licht en armaturen en het gebruik van diverse kleur- en lichtcombinaties ontwikkelen onze lichtarchitecten bij CILO een lichtplan dat volledig aansluit op de persoonlijke verlichtingswensen, het interieur en de ruimtelijke omgeving. Zo creëren we bij CILO een totaalinterieur waarin u zich comfortabel voelt, dag en nacht. Een interieur waarin alles klopt, tot in de kleinste details.

“Met mijn passie en kennis voor inrichting en verlichting realiseer ik samen met u graag uw droominterieur. In een persoonlijk gesprek overleggen wij uw wensen. Vervolgens maak ik met mijn creativiteit en deskundigheid een lichtplan. Geheel op maat voor u!”

Harald Morskate – lichtarchitect & interieurarchitect

VISIT US
VISIT US HARALD MORSKATE
INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN ONZE CILO EXPERTS HELPEN U GRAAG VERDER
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES