gubi logo

GUBI: prikkelend design van de hoogste kwaliteit

Celebrating the luxury of life: het Deense designmerk GUBi streeft er naar prikkelend design te ontwikkelen dat wordt gekenmerkt door fraaie esthetische kenmerken en tegelijkertijd een functionele waarde binnen het interieur heeft. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een gedetailleerde afwerking en subliem comfort staan hoog in het vaandel bij dit merk dat in 1967 in Denemarken werd opgericht door het designerkoppel Lisbeth & Gubi Olsen.

Hedendaags design uit het verleden

Evolutie vormt de essentie van de filosofie van GUBI. Authentiek design uit het verleden vormt een belangrijke inspiratiebron voor het design van de toekomst. Werken van beeldhouwers, architecten en kunstenaars uit de jaren ’30, ’40, ’50 en jaren ’60 en ’70 zijn bewerkt naar designitems die voldoen aan de hoge, hedendaagse kwaliteitsnormen en opnieuw geïntroduceerd.

Deens design met wereldwijde invloeden

Voor de totstandkoming van de collectie werkt GUBI samen met internationaal gerenommeerde designers uit onder andere Italië, Spanje en Zweden. Een keuze die van grote invloed is op de uitstraling van de collectie van GUBI, waarin Italiaanse perfectie en Spaanse schoonheid moeiteloos combineren met de alom bekende minimalistische signatuur van design uit Scandinavië.

GUBI bij CILO

Ervaar het comfort en ontdek een selectie designmeubelen van GUBI bij CILO. Onze interieurontwerpers adviseren u graag over de GUBI collectie!