Logo-DeSede-CAR01

De Sede design meubels

De Sede ontwikkelt en produceert al ruim een halve eeuw meubelen die voldoen aan alleen de allerhoogste kwaliteit. ‘The Culture of Excellence’ is niet voor niets het motto van het Zwitserse designmerk. De collectie van De Sede kenmerkt zich door een geheel eigen stijl die zich laat verwoorden in steekwoorden als strak, elegant, gestroomlijnd en puur van vorm. De Sede banken en fauteuils kenmerken zich door een subliem zitcomfort.

Geschiedenis

De Sede begon in 1965 als een klein bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met meer dan 1.000 partners verspreid over de gehele wereld. Het bedrijf streeft naar alleen de beste kwaliteit. Het is hun doel om meubelen te creëren die jarenlang meegaan en waar de bezitter iedere dag van kan genieten. Wanneer u een De Sede meubel aanschaft, weet u zeker dat u er jarenlang profijt van heeft.

Design collectie

De collectie van De Sede bestaat uit moderne banken, gestroomlijnde stoelen en uitnodigende fauteuils. Bij de productie van deze meubelen ligt de nadruk op ambachtelijk en traditioneel handwerk. Hierbij staat de keuze voor materialen voorop. Zo worden alleen de allerbeste materialen gebruikt waardoor de kwaliteit van het leder ongeëvenaard is. Naast kwaliteit staan ook stijl en comfort bij De Sede hoog in het vaandel. De De Sede meubelen kenmerken zich door hun tijdloze stijl. Hierdoor kan vrijwel iedereen zich vinden in de collectie van De Sede.

Kiest u voor De Sede?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.