Castelijn-logo-voor-web

Castelijn: Dutch Design

Castelijn is een toonaangevend Nederlands designmerk, opgericht in 1958 door Gerard Castelijn. Het ontwerp én de volledige productie vindt plaats in eigen land. Castelijn staat voor innovatie en kwaliteit, met oog voor het milieu. Een familiebedrijf in hart en nieren, aangezien de kinderen van Gerard Castelijn door de jaren heen hun intrede hebben gedaan in het bedrijf. Aan de prachtige collectie van Castelijn hebben diverse toonaangevende designers hun bijdrage geleverd, zoals Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer. Op zoek naar een uniek exemplaar van het prachtmerk? Bij CILO vindt u onder andere een unieke collectie Castelijn kasten, die geheel naar wens samen te stellen zijn.

Strak & minimalistisch

Modern, strak en zonder zichtbare verbindingen. Drie belangrijke kernwoorden die vanzelfsprekend zijn voor het design en ontwerp in de meubels van Castelijn. Castelijn Line, ontworpen door ontwerper, binnenhuisarchitect en designmanager Dick Spierenburg, geeft een minimalistische uitstraling aan uw interieur. Door de aluminium uitsneden in het design van de kast zijn er op een eenvoudige en handige manier bijzondere grepen ontstaan. De kast van Castelijn is in negen diverse modellen leverbaar, van hoog tot laag. Tevens is het uiterlijk van de kast geheel naar uw wens samen te stellen.

Castelijn bij CILO

Op zoek naar een boekenkast met een strak stramien? De Castelijn Groove laat u zeker niet in de steek. Deze kast maakt de inrichting van uw (moderne) woning compleet. De strakke en tijdloze vormgeving van deze boekenkast geeft het interieur een uniek uiterlijk. Castelijn ontwerpt meubels die volledig integreren met de rest van uw interieur. Nieuwsgierig naar de collectie van Castelijn? Vind online inspiratie en bezoek CILO voor het complete aanbod!

Kiest u voor Castelijn?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

DICK SPIERENBURG
DICK SPIERENBURG DUTCH DESIGN