Slide Home-header-2 Design UIT LIEFDE VOOR

CILO TIJDELIJK GESLOTEN

Beste designliefhebber, ⁠⠀

De deuren van onze designwinkel zijn tijdelijk gesloten.. Evengoed begrijpen we de noodzaak en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en klanten.

We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, uiteraard altijd volgens de huidige RIVM richtlijnen.
⁠⁠
Ook in deze bijzondere tijd staan onze interieurontwerpers en architecten voor u klaar om u te helpen. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier op onze website of door te mailen naar info@cilo.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 0575 – 583 656.⁠

Een aanzienlijk deel van onze designcollectie kunt u online bekijken en een offerte voor aanvragen. Alles om van uw huis, juist nu, een aangenaam thuis te maken. ⁠Team CILO⁠

Kom langs of maak een afspraak
Bel naar 0575-58 3600 of mail naar info@cilo.nl om uw bezoek te plannen of een adviesafspraak te maken.

LIEFDE VOOR DESIGN

In diverse departments zijn bekende (inter)nationale merken geclusterd. Zo loopt u vanuit het Dutch Design Department naar een complete Italiaanse designbeleving en krijgen designklassiekers een eigen podium. Hier laten wij u graag kennis maken met de designers achter uw fauteuil, bank of lamp. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw design meubel extra waarde. Zo staan de meubels garant voor kwaliteit van topniveau. Meubelen die uw hart veroveren en generaties lang mee gaan. Design is immers tijdloos en duurzaam.

INSPIRATIEBRON

In de afgelopen 17 jaar is CILO een begrip geworden voor iedere designliefhebber met een passie voor schoonheid. CILO is de inspiratiebron voor hoogwaardig design, exclusieve kunstexposities, verrassende verlichting en hoogstaande gastronomie in een bijzondere ambiance.

Graag enthousiasmeren wij u met onze passie voor ons vak. Ons team van interieurontwerpers staat voor u klaar met advies en geeft graag antwoord op uw vragen. We ontwikkelen ook totaalplannen. Een interieur- en/of verlichtingsplan, advies over styling, kleuren, materialen, vloeren, audio: we kunnen alles voor u invullen, uiteraard uitgaande van uw persoonlijke wensen.

VISIT US

 Of het nu gaat om een enkel meubel of een totale verbouwing, onze klanten kunnen rekenen op onze support. Met aandacht en liefde voor ons vak zorgen we ervoor dat de klant het gewenste interieur krijgt.

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN ONZE CILO EXPERTS HELPEN JE GRAAG VERDER
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES