CILO IS WEER OPEN

U bent weer van harte welkom bij CILO. Onze adviseurs en interieurontwerpers helpen u graag bij een totaalplan of bij de keuze van dat ene unieke designmeubel. Hierbij hanteren we uiteraard strikt de maatregelen van het RIVM. Zo verzoeken we u met maximaal 2 personen onze winkel te bezoeken en garanderen we voldoende ruimte (1 persoon per 25 m2). We verzoeken u vriendelijk om een afspraak te maken. Maar mocht u in de buurt zijn, dan bent u uiteraard van harte welkom om binnen te lopen en verwelkomen we u graag met een goede kop koffie.

Bezoek plannen of afspraak maken?
Bel naar 0575-58 3600 of mail naar info@cilo.nl om uw bezoek aan te geven of een afspraak te maken.

Wij staan voor u klaar, juist in deze tijd.

Graag tot ziens, Team CILO

LIEFDE VOOR DESIGN

In diverse departments zijn bekende (inter)nationale merken geclusterd. Zo loopt u vanuit het Dutch Design Department naar een complete Italiaanse designbeleving en krijgen designklassiekers een eigen podium. Hier laten wij u graag kennis maken met de designers achter uw fauteuil, bank of lamp. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw design meubel extra waarde. Zo staan de meubels garant voor kwaliteit van topniveau. Meubelen die uw hart veroveren en generaties lang mee gaan. Design is immers tijdloos en duurzaam.

INSPIRATIEBRON

In de afgelopen 17 jaar is CILO een begrip geworden voor iedere designliefhebber met een passie voor schoonheid. CILO is de inspiratiebron voor hoogwaardig design, exclusieve kunstexposities, verrassende verlichting en hoogstaande gastronomie in een bijzondere ambiance.

Graag enthousiasmeren wij u met onze passie voor ons vak. Ons team van interieurontwerpers staat voor u klaar met advies en geeft graag antwoord op uw vragen. We ontwikkelen ook totaalplannen. Een interieur- en/of verlichtingsplan, advies over styling, kleuren, materialen, vloeren, audio: we kunnen alles voor u invullen, uiteraard uitgaande van uw persoonlijke wensen.

VISIT US

 Of het nu gaat om een enkel meubel of een totale verbouwing, onze klanten kunnen rekenen op onze support. Met aandacht en liefde voor ons vak zorgen we ervoor dat de klant het gewenste interieur krijgt.

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN ONZE CILO EXPERTS HELPEN JE GRAAG VERDER
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES