Logo-Moroso-CAR01

Moroso: Italiaans design

Moroso ontwerpt banken, fauteuils en overige meubels van topkwaliteit. De banken en fauteuils kenmerken zich door de elegante vormen en het ultieme zitcomfort. Moroso werkt samen met diverse topontwerpers zoals Patricia Urquiola. De ontwerpen worden geproduceerd met behulp van ambachtelijke technieken, die gecombineerd worden met nieuwe, industriële toepassingen.

Kleurrijke & bijzondere ontwerpen

Moroso staat voor topkwaliteit in elegante vormen met een ultiem zitcomfort. Het Italiaanse huis is sinds 1952 een vooraanstaand ontwerper en producent van spraakmakend design van topkwaliteit banken, fauteuils en overige meubels. Bij Moroso staat de eindgebruiker met zijn leefstijl en gewoontes centraal. Tijdloze kwaliteit van ongekende allure. Moroso en haar kleurrijke en bijzondere ontwerpen zijn een lust voor het oog.

Moroso: innovatief & uniek

Moroso staat altijd open voor nieuwe ideeën en heeft een vooruitziende blik. De ontwerpen zijn gedurfd en de ontwerpers maken gebruik van traditioneel vakmanschap en industriële technieken, zo ontstaan unieke ontwerpen.

Alleen de beste materialen

Onderzoek, talent en kennis staan centraal in het proces van ontwerpen en produceren. De combinatie van deze factoren zorgt voor een uniek product van hoogwaardige kwaliteit. Alleen materialen van de beste kwaliteit worden gebruikt en elk detail wordt met precisie en aandacht afgewerkt. Elke designer voegt zijn eigen visie en kennis toe aan de ontwerpen, en de ontwerpen van Moroso worden geproduceerd door echte vaklieden.

Kiest u voor Moroso?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

DESIGNERS

Deze designers ontwierpen voor Moroso.

PATRICIA URQUIOLA
PATRICIA URQUIOLA ITALIAANS DESIGN