Verasol Cube bij CILO

Welkom in de compleet vernieuwde CILO tuin. Via het kronkelende pad naar de iconische CILO wordt u omgeven door organische waterpartijen, talloze kleurschakeringen van planten en bloemen en een beeldhouwkunstexpositie van Arte Nuovo Fine Art. Neem plaats in royale lounge meubels en ervaar subliem zitcomfort en het luxueuze buitenleven dat gecreëerd is in de exclusieve Cube van Verasol.

Verasol Cube als verlengde van uw woning

Vergroot uw leefruimte door de buitenruimte optimaal te benutten. Met de Verasol Cube tuinkamer transformeert u uw tuin of terras moeiteloos tot een aangename leefomgeving waar binnen- en buitenleven naadloos tot elkaar komen. De Verasol Cube kenmerkt zich door zijn strakke lijnenspel en robuuste, moderne uitstraling. De innovatieve constructie bestaat uit slechts twee staanders en is volledig duurzaam vervaardigd uit hoogwaardig, recyclebaar aluminium. Een ijzersterk en onderhoudsarm materiaal met een zeer lange levensduur.

Hoogwaardig genieten van binnen- & buitengevoel

Met een rijk aanbod van uitbreidingsmogelijkheden stelt u een Verasol Cube samen die uitstekend aansluit op de persoonlijke tuin- en interieurwensen. In de nieuwe CILO buitenomgeving ontdekt u een Cube welke van alle gemakken is voorzien. Het kristalheldere glasdak van de Cube biedt u een natuurlijke lichtval en laat op zonnige dagen een aangename warmte onder uw veranda ontstaan. Wanneer de zonkracht te hoog is, sluit u eenvoudig het zonweringssysteem om zo de zon en warmte buiten te houden. Heeft de zon in de koude wintermaanden onvoldoende kracht om u van stralingswarmte te voorzien of is de avond gevallen? Dan is de veranda snel op te warmen door middel van infrarood heaters. Met de geïntegreerde verlichting creëert u daarnaast een bijzonder sfeervolle ambiance in de Cube.

Cubes van Verasol bij CILO

De Verasol Cube is te complementeren met glaswanden en schuifwanden om de veranda, indien gewenst, af te kunnen sluiten. Bij CILO ervaart u deze comfort vergrotende optie en laten we u zien dat het toevoegen van een glaswand of schuifpui niet ten koste gaat van het zicht op uw tuin: de Verasol overkappingen zijn te voorzien van slechts twee staanders waardoor u optimaal van het uitzicht  op uw leefomgeving geniet. Geeft u juist de voorkeur aan meer privacy? Dan is de Cube tuinkamer ook uit te voeren met aluminium voor- en zijwanden of met elektrisch bedienbare screens.

BIJ CILO

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN MET ONZE MERKENEXPERTS
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES