Logo-Beek-CAR01

Beek design

Het design merk Beek staat bekend om de eenvoudige ontwerpen in de combinatie van glas, diverse soorten hout en aluminium. Een bijzonder elegante collectie met een minimalistisch design. Persoonlijke wensen en flexibiliteit staan bij Beek centraal, zo zijn de ontwerpen op maat samen te stellen en in diverse uitvoeringen leverbaar. Het Nederlandse design merk werk samen met toonaangevende designers en ontwerpers, zoals Gerard van den Berg, Henk Vos en Roderick Vos.

Ontwerpen van toonaangevende designers

Het strakke en moderne ontwerp van de Beek meubelen past in diverse woonstijlen en ñruimtes. Bijzettafel en salontafel Beek Maupertuus is een ware design klassieker, ontworpen door toonaangevende designer Henk Vos. Het heldere glazen tafelblad in combinatie met het minimalistische aluminium onderstel zorgt voor een sublieme uitstraling. Het stijlvolle en tevens eenvoudige design van de salontafel van Beek is zowel verkrijgbaar in een ronde als een vierkante variant, in diverse hoogtes. En wat dacht u van het smaakvolle design van Beek salontafel Bibi? De bijzondere tafel kan door de unieke samenstelling van vormen en materialen, perfect geÔntegreerd worden in diverse interieurstijlen. Het glazen vierkante blad in combinatie met het houten ronde onderblad zorgt voor een oogstrelend geheel.

Beek meubelen bij CILO!

Laat u online inspireren door de prachtige collectie van het design merk Beek. Of bezoek CILO om de collectie in onze winkel te bewonderen! Tevens staan onze deskundige adviseurs voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren. Beek meubelen zijn op maat leverbaar, geheel naar uw persoonlijke (woon)wens.

Kiest u voor Beek?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.