Logo-Label-PP01

LABEL Vandenberg: 3 generaties karakteristiek design

LABEL Vandenberg staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en die met liefde voor ambacht en design zijn ontworpen. Het Nederlandse designmerk biedt tijdloze meubelen die door het gebruik van hoogwaardige materialen met de loop der jaren meer en meer tot leven komen!

LABEL Vandenberg: Design in hart en nieren

LABEL Vandenberg staat al drie generaties lang voor kwaliteit en hoogwaardig vakmanschap. Als zoon van meubelmaker G.A. Van Den Berg startte Gerard van den Berg in 1991 het, inmiddels alom bekende, Dutch Designmerk LABEL Vandenberg. Als eigenzinnig designer heeft Gerard, samen met zijn broer Ton, een duidelijk doel voor ogen: het ontwerpen van Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Waar de twee opgroeiden in de meubelfabriek van hun vader, ontwikkelen de twee met een scherp oog voor detail en met een grote voorliefde voor het authentieke ambacht. Inmiddels is de derde generatie Van den Berg toegetreden tot het familiebedrijf: Marieke en Jasper, dochter van Ton en zoon van Gerard.

Hart van de meubelindustrie

LABEL Vandenberg is als familiebedrijf al ruim 25 jaar gevestigd in Brabant: het hart van de Nederlandse meubel- en lederindustrie. Het bedrijf werkt veelvuldig samen met lokale partners om zo optimaal betrokken te zijn bij productieprocessen en de ontwikkeling van materialen. Designmeubelen van LABEL Vandenberg zijn stevig en stoer van karakter, eerlijk, ruig en robuust en uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke en eerlijke materialen. Zo heeft ieder LABEL Vandenberg designmeubel zijn unieke, eigen identiteit.

Iconische LABEL Vandenberg klassiekers

Sinds de lancering van LABEL Vandenberg in 1991 heeft het Dutch Designmerk een aantal iconische designklassiekers op haar naam staan. Denk hierbij aan eetkamerstoel Mali, de LABEL Vandenberg Gustav, Hidde en Gigi fauteuils en de Label Vandenberg Moby Dick bank. Stuk voor stuk ontwerpen van de hoogste kwaliteit.

LABEL Vandenberg design collectie

Bij CILO ontdek en ervaart u een grote collectie LABEL Vandenberg klassiekers en ontwerpen van de toekomst in een prettige ambiance in de LABEL Vandenberg Studio. Onze merkenexperts staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies.

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

GERARD VAN DEN BERG
GERARD VAN DEN BERG DUTCH DESIGN