Logo-moooi-CAR01

Moooi meubels, lampen en accessoires

Moooi inspireert en verleidt de wereld met sprankelende en innovatieve banken, stoelen, lampen en accessoires binnen de interieur en design wereld. De Moooi collectie bestaat uit producten die exclusief, gedurfd, speels en verfijnd zijn. De Moooi meubelen, accessoires en lampen zijn stuk voor stuk eyecatchers. Design items die uw interieur verrijken.

Extra mooi

Moooi is in 2001 opgericht door ontwerper Marcel Wanders en Casper Vissers. Ze kozen voor Moooi met een extra ‘o’, omdat het extra mooi is. Het duo, Wanders als verantwoordelijke voor de design collectie en Visser als marketing specialist, is tot op heden zeer succesvol gebleken. Maar weinig design merken weten de interieurwereld steeds weer opnieuw te verrassen en te verbazen als Moooi. De innovatieve, humoristische en altijd briljante ontwerpen weten altijd en in ieder interieur de aandacht naar zich toe te trekken.
.

Ontwerpers

Marcel Wanders is verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de opvallende Moooi collectie. Het designmerk Moooi werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers als Maarten Baas, Bertjan Pot, Edward van Vliet, Nika Zupanc en Jurgen Bey. Samen creëren deze top designers een innovatieve collectie en ontwerpen ze nieuwe mogelijkheden voor bestaande meubels. Passie, creativiteit en een constante zoektocht naar verbetering staan centraal.

Design collectie

Bij CILO vindt u een uitgebreide collectie van Moooi. Voor onder andere de banken, stoelen en lampen kunt u bij ons terecht, maar ook voor de accessoires collectie. Bestel nu eenvoudig online of laat u in onze winkel adviseren door onze interieur experts over de mogelijkheden van Moooi bij u thuis.

Kiest u voor Moooi?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

MARCEL WANDERS
MARCEL WANDERS DUTCH DESIGN