Logo-vanRossum-CAR01

Van Rossum: puur & tijdloos

Van Rossum staat voor design meubelen met een pure en tijdloze uitstraling. Op een grotendeels nog ambachtelijke wijze ontwerpt en vervaardigd het Nederlandse design merk Van Rossum met veel enthousiasme en met passie voor vormgeving en hout een eigentijdse en prachtige collectie tafels, salontafels en kasten. De Van Rossum meubelen kenmerken zich door hun verscheidenheid, discrete luxe en intieme charme.

Milieuvriendelijk design 

Van Rossum staat voor kwalitatief hoogstaande meubelen, die van de beste kwaliteit eikenhout gemaakt worden. Van Rossum heeft het complete productieproces in handen waardoor zij deze kwaliteit te allen tijde kunnen garanderen. Het hout wordt op een milieuvriendelijke wijze en met veel zorg en aandacht verwerkt tot unieke meubelstukken. Van Rossum werkt volgens de normen van het FSC-label. Bovendien wordt een groot deel van de Van Rossum fabriek van energie voorzien uit rest hout.

Uniek maatwerk

De collectie van Van Rossum bestaat uit verschillende standaardmodellen, maar deze kunnen volgens individueel maatwerk naar uw wensen aangepast worden. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen en kleuren. Wanneer u een Van Rossum meubel koopt, weet u zeker dat dit een uniek meubel is. Onder andere door de kleur en structuur van het hout; geen boom is immers hetzelfde.

Ontdek Van Rossum bij CILO!

 Neem contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.