Kettnaker-logo

Kettnaker kasten en wandkasten

Kettnaker is een Duitse producent van unieke kwaliteitsmeubelen. Ze bieden individuele inrichtingen waarbij niet meer dan 3 onderdelen gelijk zijn. Kettnaker ontwerpt kasten en wandkasten voor alle woonomgevingen, gemaakt met toewijding en vakmanschap. Eenvoud staat centraal, Kettnaker baseert zijn ontwerpen niet op mode of trends, maar kiest voor tijdloze modellen.

Unieke systematiek

De wandmeubels van Kettnaker zijn gebaseerd op systematische vormgeving. Alles is volledig naar wens samen te stellen; de kleuren, materialen en functies. Zo kunt u de kasten perfect afstemmen naar uw eigen smaak en woonruimte. Woonomgeving en identiteit zijn nauw verbonden met elkaar volgens Wolfgang Kettnaker, die de onderneming leidt. De gedachte is de leidraad voor de collectie en de ontwerpen.

Kwaliteitsmeubelen

Alle onderdelen voor de wandkasten worden in de fabriek in Dürmentingen geproduceerd. Kettnaker maakt gebruik van stevige kwaliteitsmaterialen. Een goed voorbeeld hiervan is het materiaal van de SOMA- en ALEA systemen: 6 mm dik materiaal, want alleen op deze dikte kunnen verschillende materiaalsoorten goed met elkaar verbonden worden. Hierdoor kan vrijelijk met materialen zoals hout en glas gecombineerd worden.

SOMA en ALEA kasten

Deze productlijnen zijn o.a. bij CILO verkrijgbaar. ALEA is gebaseerd op een term uit de muziek en staat voor een compositie die binnen een esthetisch programma het vrije spel toelaat. Binnen dit woonprogramma kunnen alle verschillende breedtes, hoogtes en dieptes met elkaar gecombineerd worden. Het SOMA woonsysteem maakt een vrije vormgeving van de oppervlakte mogelijk; deuren en lades hebben verschillende open- en schuifsystemen en zijn in alle kleuren en materialen verkrijgbaar.
De interieur experts bij CILO staan voor u klaar en geven u graag advies over de vele mogelijkheden van de wandkasten. Ook is het mogelijk om een 3D tekening te laten maken voor uw woonruimte.

Kiest u voor Kettnaker?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.