Made in Germany sinds 1964

Rolf Benz staat voor goed zitten, perfect design en vakmanschap van de allerhoogste kwaliteit. Tegenwoordig in meer dan 50 landen geliefd en bekend: de meubels zorgen voor een plek waar men eindelijk helemaal zichzelf kan zijn. Zitmeubelen van Rolf Benz nodigen overal ter wereld op een uiterst elegante wijze uit om plaats te nemen. Zo denkt het Duitse design merk (opgericht in 1964) elke dag na over het zitcomfort van de meubelen, waardoor deze altijd van een uitstekend niveau is.

Duitse kwaliteitsproductie

Waarbij er keuze is uit meer dan 240 stoffen en 100 leersoorten: van scheerwol tot katoen tot gepigmenteerde leersoorten. Elke leersoort wordt tot in finesse gecontroleerd: Rolf Benz werkt met de modernste leerscanners om de pasvorm te optimaliseren en snijafval te minimaliseren. Zo wordt elke afzonderlijke huid door een Rolf Benz medewerker gecontroleerd en definieert de kwaliteitszones.

Rolf Benz collectie bij CILO

Maak kennis met de complete Rolf Benz collectie bij CILO en laat u adviseren over de vele mogelijkheden door de Rolf Benz experts in de winkel.