Logo-RolfBenz-PP01-

Made in Germany sinds 1964

Rolf Benz staat voor goed zitten, perfect design en vakmanschap van de allerhoogste kwaliteit. Tegenwoordig in meer dan 50 landen geliefd en bekend: de meubels zorgen voor een plek waar men eindelijk helemaal zichzelf kan zijn. Zitmeubelen van Rolf Benz nodigen overal ter wereld op een uiterst elegante wijze uit om plaats te nemen. Zo denkt het Duitse design merk (opgericht in 1964) elke dag na over innovatieve comfortoplossingen om het zitcomfort van de meubelen te verhogen, hierdoor is het comfort van de collectie te allen tijde van een uitstekend niveau is.

De CILO Rolf Benz experts en ontwerpers laten u graag alle mogelijkheden zien en staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van een nieuw Rolf Benz design meubel. Wanneer u nu kiest voor één uit meer dan 200 stoffen uit de collectie van Rolf Benz profiteert u van aantrekkelijk voordeel: voor alle stoffen geldt de meest voordelige stofprijs.

Geldig op modellen Ego bank, Mioko bank, Onda bank, Nuvola bank,  Linea bank, Nova bank, Mera bank, Plura bank, Volo bank, 310 bank, 640 bank en 641 bank uit de collectie van Rolf Benz.

Geldig t/m 30 april 2024

Duitse kwaliteitsproductie

De ambachtelijk vervaardigde collecties van Rolf Benz voldoen niet enkel aan de hoogste comfortstandaard, Rolf Benz stelt ook hoge esthetische eisen aan hun ontwerpen. Schoonheid, eenvoud en elegantie voeren in iedere collectie de boventoon en worden gewaarborgd door de volledig vele kwaliteitscontroles die het merk uitvoert. Alleen het beste is goed genoeg. Ieder meubel wordt ontwikkeld met oog voor detail en hoogwaardige precisie.

Hoogwaardige materialen

Rolf Benz biedt de keuze uit meer dan 240 rijke stoffen en 100 hoogwaardige leersoorten voor de stoffering van de designcollectie: van scheerwol en katoen tot gepigmenteerde leersoorten. Elke leersoort wordt tot in de finesse gecontroleerd: Rolf Benz werkt met innovatieve leerscanners om de pasvorm van het leer te optimaliseren en de hoeveelheid snijafval zo veel als mogelijk te beperken. Elke afzonderlijke huid wordt door een Rolf Benz medewerker gecontroleerd om zo de kwaliteitszones van de huid de bepalen en het verlies van kostbare materialen te minimaliseren.

Rolf Benz collectie bij CILO

Maak kennis met Rolf Benz bij CILO en laat u adviseren over de vele mogelijkheden door de Rolf Benz experts in de winkel.