Logo-Flos-CAR01

Flos design verlichting

FLOS verlichting en lampen staan voor superieur design en ‘cutting edge’ lichttechnologie. De FLOS collectie bestaat uit iconische producten met een hoog conceptueel niveau. Het design verlichtingsmerk levert bijzondere en tot in detail geperfectioneerde verlichting voor in ieder interieur. Van basis tot uiterst luxueus, van privé tot publiek, voor binnen en buiten: alles is mogelijk.

Historie

Sinds de oprichting van FLOS begin jaren zestig heeft het designlabel zich ontwikkeld tot een grote speler op de internationale verlichtingsmarkt. Zo verzorgt FLOS voor een scala imposante gebouwen speciale lichtsystemen en lichtplannen. Onder de opdrachtgevers zien we onder andere musea (Palazzo Grassi in Venetië), hotels (InterContinental in Geneve), kantoren (BMW in Brescia) en kerken (Basilica San Clemente in Rome).

Gerenommeerde ontwerpers

FLOS werkt samen met de meest vooraanstaande ontwerpers – onder andere Antonio Citterio, Patricia Urquiola en Jasper Morrison – van dit moment. Ook een aantal Nederlandse designers zien we terug in deze lijst. Tim Derhaag, Joris Laarman en Marcel Wanders hebben inmiddels hun bijdrage geleverd aan de signatuur van het verlichtingsmerk FLOS.

Kiest u voor FLOS?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

DESIGNERS

Deze designers ontwierpen voor FLOS.

RONAN & ERWAN BOUROULLEC
RONAN & ERWAN BOUROULLEC ITALIAN DESIGN
RODOLFO DORDONI
RODOLFO DORDONI ITALIAN DESIGN
ANTONIO CITTERIO
ANTONIO CITTERIO ITALIAN DESIGN
PATRICIA URQUIOLA
PATRICIA URQUIOLA ITALIAN DESIGN