Logo-Brokis-CAR01

Brokis verlichting

Brokis kent nog een jong bestaan, het designmerk is opgericht in 2010. De stijlvolle collectie bestaat uit bijzondere Brokis lampen met een opvallend design en is perfect te integreren in diverse woonstijlen en ñruimtes. Het design merk staat vooral bekend om de unieke combinaties van mond geblazen glas met eikenhout en metaal, zoals de Brokis Muffins lampen, dat zorgt voor een prachtig geheel. Het eigentijdse design en het sfeervolle karakter maakt de Muffin lamp een ware eyecatcher. Door de combinatie van hout en glas ontstaat er een mooi contrast, dat zorgt voor sfeer en warmte in uw interieur. Bij CILO vindt u verlichting van het design merk Brokis van unieke kwaliteitsmaterialen, in een diversiteit aan vormen en kleuren.

Eenvoud, modern en uniek

Het bijzondere merk Brokis onderscheidt zich door de eenvoudige, moderne Èn tevens unieke design lampen die zeker opvallen in uw interieur! De collectie van Brokis is perfect te combineren binnen diverse woonstijlen, van een industriÎle tot een moderne woonstijl. En door de ruime keuze uit diverse kleurencombinaties, afmetingen en designs, ideaal voor diverse woonruimtes.

De combinatie van hout met glas komt tevens terug in de Brokis Shadows. Een oogstrelend mooi exemplaar, geinspireerd op spotjes die vroeger in ateliers hingen. De hanglamp met glazen lampenkap en houten nek van Brokis is in diverse uitvoeringen en kleurencombinaties leverbaar. De unieke vormgeving van Brokis Balloons, geinspireerd op een transparante ballon, heeft een exclusief ontwerp van mond geblazen glas. Het tijdloze, maar tevens opvallende design, is voorzien van een zwevende lichtbron. Hiermee creeert u een bijzonder sfeer in het interieur. Voor meer exclusieve lampen van Brokis kunt u zich online laten inspireren. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij CILO in Zutphen!

Benieuwd naar de collectie van Brokis?

Kom naar CILO en bekijk het complete aanbod in onze design winkel! Laat u tevens persoonlijk adviseren door onze lichtadviseurs. Ons deskundig team staat voor u klaar om u te adviseren in de zoektocht naar een Brokis object!