INTERIEURONTWERP IN ZEIST

We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt, tot in het kleinste detail. Met een rijk aanbod van toonaangevende (inter)nationale designmerken creëren we met passie een verrassend interieurontwerp op maat. Maak kennis met CILO in het Linteloo Experience Center in Zeist tijdens een vrijblijvende afspraak.

CILO in Zeist

“Ontdek CILO in Zeist, bij Linteloo. Onze interieurarchitect Bianca Venus staat, op afspraak, voor u klaar voor een interieurontwerp op maat. Met de keuze uit de complete collectie van Dutch Design merk Linteloo én het brede scala aan designmerken bij CILO in Zutphen, hebben we alles om uw droominterieur te realiseren”.

Bel of app met CILO host Anneke Oostrom op 06 52 07 31 50 (7 dagen per week) voor meer informatie en het maken van een afspraak in Zeist.

Persoonlijk interieuradvies

“Ieder mens is uniek. Een fijne kennismaking is voor mij dan ook de basis van een interieurontwerp dat naadloos past en aansluit op uw woonwensen. Natuurlijk met een verrassende noot, zodat u zich volledig thuis voelt in een interieur waarin alles klopt. Ik heet u graag van harte welkom tijdens een adviesafspraak in het Linteloo Experience Center in Zeist.”

Bianca Venus, CILO interieurarchitect

BIANCA VENUS
BIANCA VENUS INTERIEURARCHITECT
INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP ALLES OVER CILO INTERIEURONTWERP
CILO DESIGN COLLECTIE
CILO DESIGN COLLECTIE TOONAANGEVEND (INTER)NATIONAAL DESIGN
LINTELOO EXPERIENCE CENTER
LINTELOO EXPERIENCE CENTER JOHANNES POSTLAAN 6, ZEIST