vitra-soft-modular-hoekbank-stof-leer
Vitra_soft_modular_hoekbank_cilo6
SKU: 1677874 Categories: , ,

Vitra Soft Modular hoekbank

vanaf 5.280,00

Een verfijnde weerspiegeling van Jasper Morrison zijn filosofie dat ‘supernormale’ designs beter tot hun recht komen dan ongewone, expressieve objecten: hoekbank Soft Modular van Vitra. Het onderscheidende karakter heeft dit design zitmeubel te danken aan het uitgesproken lijnenspel van kubussen die samen een uniek zitlandschap vormen.

CompareCompare
Share :

MODULAIR ZITLANDSCHAP

De volumineuze kubusvormige kussens in evenwichtige proporties worden gedragen door een zwart, plintvormig onderstel dat een functionele verbinding van de gestroomlijnde elementen mogelijk maakt. Hiermee voorziet de bank in hoogwaardig comfort en nodigt uit tot ultieme ontspanning. Dit zitcomfort wordt naar een nóg hoger niveau getild dankzij de verschillende schuimlagen en springveren die het meubel in zijn vorm houden.

vitra-soft-modular-hoekbank-stof-leer

VITRA SOFT MODULAR COLLECTIE

De modulaire bank is dankzij het brede scala aan elementen volledig naar eigen woon- en comfortwensen te componeren. Van chaise longue tot nekkussen en een ruime selectie aan hoogwaardige stof- en leersoorten in talloze kleuren: Modular is moeiteloos in ieder interieur te integreren. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van hoekbank Soft Modular van Vitra bij CILO!

BIJ CILO

INTERIEURONTWERP
INTERIEURONTWERP DESIGN & ADVIES
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN MET ONZE MERKENEXPERTS
VISIT US
VISIT US OPENINGSTIJDEN & ADRES

Additional information

Designers

Herkomst

Merken

Stijl

SKU: 1677874 Categories: , ,
SKU: 1677874 Categories: , ,