Logo-Vitra-PP01

Vitra design, ware klassiekers

Vitra richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van inspirerende en duurzame meubelen en accessoires voor thuis en onder andere op kantoor. Vitra maakt gebruiksvriendelijke meubelen die zich in ieder (design) interieur thuis voelen. Zoals de Lounge Chair, Vitra Repos, Grand Repos en kleurrijke woonaccessoires, tot een strakke, tijdloze eettafel en Eames Plastic chairs, zoals Vitra Eames DAW, Vitra Eames DAR, Eames DSR en Eames DSW. De design collectie is naast oogstrelend mooi, ook functioneel en van de allerhoogste kwaliteit. Bewonder de originele objecten van Vitra online of in de Vitra Space @ CILO!

Vitra Eames: 60 jaar historie

De Vitra Eames design collectie omvat talrijke design meubels en accessoires uit meer dan zestig jaar designhistorie. Dat Vitra staat voor tijdloze meubelen, bewijst de Eames Lounge Chair van het designers duo Charles & Ray Eames. Deze klassieker zit al ruim vijftig jaar in de collectie. Ook de design klassiekers als Panton Chair van Verner Panton en de Coconut Chair van George Nelson zien we nog steeds terug in de collectie van het design merk. Relaxfauteuils Repos en Grand Repos, ontworpen door Antonio Citterio, zijn echte bestsellers van Vitra dankzij het ongekende zitcomfort en maximale flexibiliteit.

Vitra meubels voor elk interieur

Vitra ziet het inrichten van een kamer of interieur als een collage: een verzameling van producten en objecten. Een bewuste selectie van design meubels waarvan sommige favoriete meubelen en accessoires een leven lang mee gaan. Volgens Vitra staat bij het inrichten van uw interieur uw persoonlijkheid en leefstijl centraal. Uw eigen stijl en smaak zijn het allerbelangrijkste. Want zoals Vitra aangeeft; is een huis pas een thuis als het volledig naar eigen smaak is samengesteld en ingericht.

Bij Vitra is duurzaamheid vanzelfsprekend. Alle producten worden ontworpen vanuit het uitgangspunt dat ze lang mee moeten gaan. Duurzame meubels van hoogwaardige kwaliteit waarbij tijdens de productie, het gebruik en recycling geen schade aan het milieu toegebracht wordt. De ontwerpen van Vitra design gaan dan ook jarenlang mee en door hun strakke design en moderne uitstraling bent u er niet snel op uitgekeken.

Vitra design bij CILO!

Bij CILO vindt u een ruime collectie van Vitra, onder andere (relax)stoelen, tafels, kasten, wandmeubels en accessoires. Bewonder de bijzondere collectie van Vitra bij CILO. Laat u adviseren door onze interieur adviseurs over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Vitra Eames stoel of een prachtig accessoire bij u thuis!

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

CHARLES & RAY EAMES
CHARLES & RAY EAMES DESIGN CLASSICS
ANTONIO CITTERIO
ANTONIO CITTERIO DESIGN CLASSICS
VERNER PANTON
VERNER PANTON DESIGN CLASSICS
EERO SAARINEN
EERO SAARINEN DESIGN CLASSICS
HELLA JONGERIUS
HELLA JONGERIUS DESIGN CLASSICS
MARCEL WANDERS
MARCEL WANDERS DESIGN CLASSICS
MARIO BELLINI
MARIO BELLINI DESIGN CLASSICS
RONAN & ERWAN BOUROULLEC
RONAN & ERWAN BOUROULLEC DESIGN CLASSICS
RON ARAD
RON ARAD DESIGN CLASSICS
BERTJAN POT
BERTJAN POT DESIGN CLASSICS