Logo-Linteloo-PP01

Linteloo ‘feel good’ zitmeubels

Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. In de interieurwinkel van zijn ouders, ontwikkelde Jan te Lintelo een passie voor het vakmanschap en het ontwerpen van design meubels. De Linteloo collectie bestaat uit echt Dutch Design en wordt gekenmerkt door strakke, leefbare en eigentijdse ontwerpen. Gevoel en beleving staan voorop bij het ontwerpen van de kwaliteitsmeubels; de feel-good factor is erg belangrijk. In de complete Linteloo Studio bij CILO vindt u onder andere banken en fauteuils met een warme, huiselijke uitstraling en een heerlijk zitcomfort, waar u zich heerlijk in kan nestelen.

Internationaal toonaangevend designmerk

Tegenwoordig heeft Linteloo showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en zijn de producten wereldwijd verkrijgbaar bij meer dan 250 showrooms! Het Dutch design merk heeft internationale erkenning gekregen als gerenommeerd meubel merk en nieuwe collecties worden door toonaangevende designers exclusief voor Linteloo ontworpen. Gerenommeerde ontwerpers als Jan des Bouvrie, Roderick Vos en Henk Vos zijn mede verantwoordelijk voor het succes van de collectie.

Linteloo banken

In onze design winkel vindt u een prachtige Feel Good Studio, waar u onder andere de royale zitbanken Linteloo Mauro, Linteloo Hamptons en Linteloo Metropolitan kunt bewonderen. Uiteraard kunt u ook het heerlijke comfort van deze bank bij ons voelen. Door de vulling van dons en veren in de zit- en rug kussens is het een bankstel waar u volledig ontspanning zal vinden.

De Linteloo banken zijn stuk voor stuk ontworpen met oog voor design, hoogwaardige kwaliteit en een subliem comfort. Aaibaar zacht en toch met de juiste ondersteuning. Elke bank van Linteloo is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en modellen zodat u de bank kunt afstemmen op uw persoonlijke woonruimte. De leef banken zijn perfect voor diverse woonstijlen.

Complete Linteloo collectie bij CILO

Benieuwd naar de comfortabele collectie van Linteloo? In onze Linteloo Feel Good Studio kunt u de bijzondere modellen ervaren en voelen en genieten van het heerlijke comfort van de zitmeubelen. Ontdek de design collectie van Linteloo bij CILO, waar onze deskundige interieur ontwerpers voor u klaar staan en u graag voorzien van persoonlijk advies

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

JAN TE LINTELOO
JAN TE LINTELOO DUTCH DESIGN
JAN DES BOUVRIE
JAN DES BOUVRIE DUTCH DESIGN
HENK VOS
HENK VOS DUTCH DESIGN
RODERICK VOS
RODERICK VOS DUTCH DESIGN