Logo-B&Bitalia-PP01

B&B Italia: Italiaanse design meubelen 

De B&B Italia meubelen kenmerken zich door geraffineerd en oogstrelend design. Het Italiaanse merk combineert sterke Italiaanse compromisloze vormgeving met een ambachtelijke wijze van produceren. B&B Italia weet altijd te verrassen met de charme en altijd innovatieve vormen en concepten.

Het hoofdkantoor van het design merk bevindt zich in Milaan en de kernwaarden van het Italiaanse meubelmerk zijn de unieke eigenschappen en vormgeving, kwaliteit en creativiteit. Het design merk werkt samen met een groot aantal gerenommeerde ontwerpers, zo schrijft B&B Italia met haar meubels al jaren Italiaanse design geschiedenis.

B&B Italia volgt nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen op de interieur markt. Zo zijn de banken, fauteuils en eetkamerstoelen altijd optimaal afgestemd op de wensen en eisen van de toekomstige gebruiker. Zo zorgt het Italiaanse design merk er niet alleen voor dat uw meubel kwalitatief hoogwaardig is, maar ook op technologisch en ontwerp gebied up-to-date is.

De tijdloze allure van de B&B Italia banken

De design banken collectie van B&B Italia is tot in detail uitgewerkt en zijn naast comfortabel ook een aanwinst voor uw interieur. Met een prachtige designklassieker als de B&B Italia Charles geeft u uw zitkamer een rijke uitstraling. De tijdloze bank is ontworpen door de toonaangevende Italiaanse designer Antonio Citterio in 1997. Het exemplaar van B&B Italia is een legende in de categorie design banken en door middel van het modulaire systeem zijn er vele combinaties mogelijk.

Door te spelen met de verschillende elementen en de diverse stof en leersoorten creëert u samen met onze interieur designers een unieke design bank van B&B Italia met een persoonlijke touch.

Comfortabele en bijzondere stoelen

Naast de comfortabele en stijlvolle banken van B&B Italia, vindt u in de collectie ook bijzondere eetkamerstoelen en fauteuils. Bent u op zoek naar een fauteuil of eetkamerstoel, waarbij comfort en design perfect gecombineerd worden? De zitting van de Husk is opgebouwd uit ultra-zachte kussens en doet denken aan een donzen dekbed. Patricia Urquila is de ontwerper van dit duurzame exemplaar; volledig vervaardigd uit recyclebare materialen. De stijlvolle eyecatcher heeft een subliem zitcomfort, door de dubbele zitkussens en de comfortabele hoofdsteun.

Ontdek B&B Italia bij CILO!

 Bij CILO vindt u een ruime collectie met design meubels van B&B Italia. Via onze site kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Natuurlijk bent u altijd meer dan welkom om de meubels te proeven en voelen in onze design winkel! Twijfelt u nog over de juiste meubels voor uw interieur? De interieurontwerpers van CILO staan voor u klaar om u een deskundig advies te geven of om u te adviseren hoe u de B&B Italia meubelen perfect kunt toepassen in uw woonruimte.

DESIGNERS

ANTONIO CITTERIO
ANTONIO CITTERIO ITAIAANS DESIGN
MARIO BELLINI
MARIO BELLINI ITAIAANS DESIGN