Arco-logo-voor-web

Arco design meubels

Sinds 2011 werkt familiebedrijf Arco onder leiding van Jorre van Ast. De creatief directeur geeft op persoonlijke wijze invulling aan de Arco stijl. Het streven naar duurzaamheid en een hoog kwaliteitsniveau blijven daarbij een belangrijke leidraad. Hierbij gaan ambacht en innovatie hand in hand. Arco werkt samen met externe ontwerpers zoals Bertjan Pot, Jonathan Prestwich en Gudmundur Ludvik. Mede dankzij deze ontwerpers slaagt Arco erin zichzelf te blijven vernieuwen. Bij CILO adviseren we u graag over de mogelijkheden om de Arco meubels op uw wensen aan te passen en geven we advies over interieurinrichting.

Arco tafels

De Arco tafels zijn allen met de grootste zorg geproduceerd en van hoogwaardige kwaliteit. De diverse modellen als eettafels Essenza, Extenso, Shift, Balance, Diabolo en Spazio zijn als vaste of uitschuiftafel in diverse afmetingen, houtsoorten en kleuren leverbaar. Een topstuk in de huidige collectie is Arco eetkamertafel Base. Gemaakt van lokaal hout is deze tafel een echt basisstuk in uw eetkamer. Aangevuld met eetkamerstoel Ease of Close maakt dit tot een prachtig geheel.

Local Wood-collectie

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van de Arco meubels. Voor hun Local Wood collectie organiseert Arco het productieproces met lokale partijen. Het hout komt uit de regio rondom de fabriek van Arco in Winterswijk. Deze waardevolle grondstof wordt vervolgens lokaal bewerkt waarna het hout in de eigen fabriek wordt verwerkt. Een eerlijk, inzichtelijk en transparant proces. De tafel Base is het eerste product uitgevoerd in Local Wood. Een robuuste eettafel van massief hout en beton. Want niet alle mooie dingen komen van ver. Inmiddels zijn de tafels Trestle, Re-Base en de nieuwste tafel Cast aan de Local Wood collectie toegevoegd.

Arco meubels

 Onze interieurexperts adviseren u graag over de vele mogelijkheden van de Arco meubels, bezoek CILO!

DESIGNERS

BERTJAN POT
BERTJAN POT DUTCH DESIGN
DICK SPIERENBERG
DICK SPIERENBERG DUTCH DESIGN
WILLEM VAN AST
WILLEM VAN AST DUTCH DESIGN