Logo-Artifort-PP01

Artifort design meubelen

Artifort staat voor Art en Comfort, in combinatie met tijdloos design. Het Nederlandse merk is in 1890 opgericht in Maastricht door Jules Wagemans. De Artifort banken, fauteuils en eetkamerstoelen van het designmerk zijn te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou.

COMPLETE COLLECTIE ZITMEUBELS

Naast de mogelijkheden in opstellingen en uitbreidingen, heeft u keuze uit veel verschillende stoffen en leertypen voor de Artifort meubelen. Om het kiezen van een mooie stof voor u makkelijker te maken voert Artifort een standaard stoffencollectie van veel gebruikte meubelstoffen. Houd bij de keuze van de stof wel rekening met de rekbaarheid van de stof, bij veel modellen van bovenstaande modellen is dit erg belangrijk. De specialisten van CILO helpen u graag bij het maken van een keuze en geven u deskundig advies voor een Artifort meubel.

ARTIFORT BANKEN

Naast de opvallende fauteuils, heeft Artifort ook sobere en strakke ontwerpen. De Artifort Mare, ontworpen door Rene Holten, is hier een voorbeeld van. Deze bank heeft vele uitbreidingsmogelijkheden, waardoor u eindeloos kunt variëren in compositie om zo een zitlandschap te ontwerpen dat naadloos op de persoonlijke wensen aansluit.

Kiest u voor Artifort? Dan heeft u een meubel met gegarandeerd goed zitcomfort en een lange levensduur. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de fauteuils en banken? Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden van Artifort.

DESIGNERS

PATRICK NORGUET
PATRICK NORGUET DUTCH DESIGN
PIERRE PAULIN
PIERRE PAULIN DUTCH DESIGN
RENE HOLTEN
RENE HOLTEN DUTCH DESIGN