Logo-Foscarini-CAR01

Foscarini: verlichting van Italiaans design

Foscarini is een van de belangrijkste design verlichtingsmerken van Italië, opgericht in Venetië in 1981. Met de Foscarini lampen haalt u pure schoonheid in huis. Bij CILO vindt u een ruime collectie design hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen, perfect voor diverse woonruimtes. Maar wat maakt de design lampen van Foscarini zo bijzonder? De verlichting sluit aan op de emoties van mensen, en zorgt voor extra persoonlijkheid in uw interieur. De collectie bestaat uit bijzondere ongewone vormen, wat ervoor zorgt dat de design lampen ware eyecatchers zijn in uw interieur. Het design merk staat voor innovatie en de lampen zijn van de hoogste kwaliteit. Beleef de exclusieve verlichting van Foscarini bij CILO!

Mondgeblazen glas

Foscarini is bekend geworden om de prachtige ontwerpen van mond geblazen glas. Inmiddels bestaan de Foscarini lampen niet meer alleen uit glas, maar ook uit kunststof en natuurlijke materialen. De Foscarini Lumiere is een perfect voorbeeld van een echte sfeermaker. Ontworpen door Rodolfo Dordini en zowel in een tafellamp als in een wandlamp verkrijgbaar. De tafellamp Lumiere is toch wel het meest bekende ontwerp van het Italiaanse design merk. De tijdloze en elegante vormgeving van de Foscarini lamp geeft sfeer in elk interieur.

Van toonaangevende designers

Foscarini werkt met een team van bekende designers, maar ook met jong talent: het Foscarini Lab. Door de samenwerking met zowel gerenommeerde als nieuwe designers, komt Foscarini elke keer weer met nieuwe, extravagante en grensverleggende creaties. Zo is de design verlichting van het topmerk is al diverse keren bekroond met internationale prijzen voor hun toonaangevende ontwerpen. De Foscarini Caboche, zowel als vloerlamp en als hanglamp leverbaar, is ontworpen door Patricia Urquiola. De Caboche is een wonderschoon ontwerp met een luxueus design. De oogstrelende Foscarini lamp doet denken aan een damesarmband, door de glossy uitstraling. De Caboche bestaat uit glazen bolletjes, hierdoor creëert u een verrassend lichteffect in de woonruimte. De design lamp van Foscarini past prachtig sierlijk als eyecatcher boven de eettafel, maar ook als object in de slaapkamer of hal!

Kiest u voor Foscarini?

 Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden.

DESIGNERS

Deze Designers ontwierpen voor dit merk

BERTJAN POT
BERTJAN POT DUTCH DESIGN
DICK SPIERENBERG
DICK SPIERENBERG DUTCH DESIGN
WILLEM VAN AST
WILLEM VAN AST DUTCH DESIGN