Slide ligne roset LIGNE ROSET
Ligne Roset logo voor web

Ligne Roset: luxe en elegant

Ligne Roset is in 150 jaar tijd uitgegroeid tot het symbool van een luxe en elegante levensstijl. Het toonaangevende Franse merk staat voor modern design en is bekend om de vele samenwerkingen met top designers.

Geschiedenis

De geschiedenis van het Franse merk gaat terug tot het jaar 1860 toen Ligne Roset nog houten regenschermen, wandelstokken en sporten voor stoelen maakten. Vanaf de jaren ’50 zijn daar meubels bij gekomen en enkele jaren later is het designmerk de samenwerking met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy aangegaan. Ducaroy ontwierp in 1973 de designklassieker Togo en sindsdien is Ligne Roset één van de top design merken op meubelgebied!

Internationaal bekende ontwerpers

Ligne Roset werkt samen met de meest vooraanstaande, internationaal bekende ontwerpers waaronder Didier Gomez, Pascal Mourgue, Pierre Paulin en de broers Ronan en Erwan Bouroullec. De designers hebben samen met het Franse merk prachtige meubelen gecreëerd die passen bij de stijl van Ligne Roset: tijdloos, elegant en met een luxe uitstraling.

Met haar passie, prachtige designmeubelen en creatieve inslag weet Ligne Roset zich te onderscheiden van andere merken en is ze een internationale speler in de markt geworden.

Ligne Roset bij CILO

 Neem contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden van Ligne Roset.